Foto: Facebook

Zna da gelda u šolju

AVA KARABATIĆ PRORIČE SUDBINU: Predvidela sam da ću jahati konja!

U šoljici se navodno otvorila figura konja, pa Ava tvrdi da je postala vidovita jer je predvidela da će u spotu jahati konja

Stars
> 00:00h

Ava Karabatić često zna da zablista svojim izjavama, pa ni ovih dana nije ostala "bez teksta". Na svom Fejsbuk profilu je postavila fotografiju na kojoj je šoljica ispijene kafe i pohvalila se kako zna da gleda u šolju. U šoljici se navodno otvorila figura konja, pa Ava tvrdi da je postala vidovita jer je predvidela da će u spotu jahati konja.

"Dragi moji, ovo moram da podelim sa vama. Pre četiri dana vidim ja u svojoj šolji ovu sliku…. nadam se da i vi prepoznajete konja i osobu na konju, a to sam ja … I evo me danas jašem na prelepom konju, za potrebe snimanja jednog spota", napisala je Ava na svom profilu.

Inače kako saznajemo, Ava je od tajnog obožavaoca dobila na poklon - konja!

"Na snimanju spota doživela sam iznenađenje! Dobila sam predivnog konja, koji je od prekjuče u mom vlasništvu. To je poklon od obožavaoca koji želi da ostane anoniman, pa ne mogu da otkrivam njegovo ime", rekla je starleta, koja vredno radi i na autobiografiji.

(Blic)