Šest godina od smrti Miloša Radulovića

Marina Tucaković krila se ispod kapuljače: Bol za sinom ne prolazi!

Članica žirija „Pinkovih zvezda“ juče na Novom groblju sa sinom Milanom i mužem Futom posetila večnu kuću svog prvenca

Stars
> 00:00h

Navršilo se šest godina otkako je iznenada, u 24. godini, preminuo Miloš Radulović, stariji sin Marine Tucaković.

Prekriven cvećem... Milošev grob

Jedan od najboljih tekstopisaca sa ovih prostora je u 13 sati sa suprugom Aleksandrom Radulovićem Futom, poznatim kompozitorom, i sinom Milanom posetila Novo groblje, gde počiva njen prvenac. Sa njima su došli i članovi najuže porodice. Ni košava, koja je neprestano duvala, nije mogla neutešnu majku da odvoji od sinovljeve večne kuće. Članica žirija takmičenja „Pinkove zvezde“ je zaplakala, a neprestano je gledala u Miloševu sliku na spomeniku. Lice je skrivala ispod kapuljače, brišući suze, koje su lile niz lice. Teško je bilo i njenom životnom saputniku, kao i mlađem sinu. Oni i dalje ne veruju da ih je Miloš prerano napustio.

Tuga... Aleksandar Futa Radulović

Da se Tucakovićeva još oporavlja od teške porodične tragedije, potvrdila nam je i sama: - Nemojte danas, teško je, pričaćemo nekom drugom prilikom - rekla je Marina. (Lj. S.)

Preminuo kod kuće TELO PRONAŠLA MILOŠEVA DEVOJKA Miloš Radulović preminuo je 1. decembra 2008, po povratku iz grada. Njegovo beživotno telo pronašla je oko 18 sati njegova devojka, koja je odmah pozvala Hitnu pomoć i policiju. Sahranjen je 4. decembra. Marina je tada bila u žiriju „Operacije trijumf“, ali je zbog porodične tragedije napustila šou.