Foto: Printscreen Yt

Velika potraga

(VIDEO) BRISTOL NA NOGAMA: Izašla s bebom iz porodilišta u ledenu noć, nađeno telo, od bebe ni traga

Šarlot Bevan nikom nije rekla da će izneti bebu iz porodilišta, a policija veruje da je našla njeno telo u klisuri Ejvon

Planeta
> 22:18h

BRISTOL - Policija u Bristolu, na jugu Engleske, pronašla je kasno sinoć telo mlade žene, najverovatnoje Šarlot Bevan, koja je utorak uveče nestala pošto je izašla iz porodilišta.

Šarlot (30) je normalno išetala iz bolnice držeći u naručju ćerkicu Zaani Tianu, staru tek četiri dana. Na sebi je imala samo bolničku pidžamu i papuče, a noćna temperatura u Bristolu ovih dana spuštala se do nule, piše Dejli mejl.

Ovo je poslednji snimak Šarlot Bevan; posle toga je nestala u noći (Foto: Printscreen YouTube)

Pokrenuta je velika potraga za Bevanovom i bebom, a osim stotina policajaca, u potrazi učestvuju i prijatelji i rodbina nestale majke. Paskal Malbruk (37), partner Bevanove i otac deteta, zamolio je sve koji imaju bilo kakve informacije da mu se jave.

Policija pokušava da pohvata konce i shvati šta je mladu majku navelo da samoinicijativno, ne obavestivši nikoga o tome, uzme bebu i naprosto išeta iz bolnice.

Šarlot i Paskal, otac deteta, bili su u srećnoj vezi, kažu njihovi prijatelji (Foto: Printscreen YouTube)

Noćas je portparolka policije obavestila javnost da je u klisuri Ejvon pronađeno telo zasad neidentifikovane ženske osobe. Reč je o klancu dubokom do 90 metara, kog preseca reka Ejvon.

"Zvanična identifikacija biće obavljena u četvrtak. Porodice Šarlote Bevan obaveštena je o ovim događanjima", dodala je portparolka policije.

http://www.youtube.com/watch?v=fKx4BOJ9LDQ

Žensko telo otkrio je policijski helikopter, pa su policajci smesta izašli na teren i cele noći ga pročešljavali, ali od bebe ni traga ni glasa.

Prijatelji Šarlote Bevan tvrde da je bila u srećnoj vezi i da je njen nestanak u potpunoj suprotnosti s njenom veselom i dragom prirodom.

http://www.youtube.com/watch?v=8M36Engdk1I