Foto: Nemanja Pancic

Želi da sredi estradu

ANA NIKOLIĆ KO ZORICA BRUNCLIK: Biću ministarka kulture!

Radiću na tome da uskoro postanem ministarka kulture i sredim stvari na estradi, rekla je pevačica

Stars
> 00:00h

Ana Nikolić posle šest meseci medijske pauze pojavila se pred novinarima i najavila svoj novogodišnji nastup u jednom od najelitnijih hotela u Beogradu. U kočijama i u pratnji Deda Mraza, pop pevačica pojavila se ispred hotela, gde je pozirala brojnim foto-reporterima, pokazavši zavidnu liniju, za koju tvrdi da ni sama ne zna kako je održava, ali i naglasila da će se u budućnosti truditi da bude ministarka kulture.

" I meni je fascinantno kako uspevam da za sedam dana skinem 10 kilograma i isto toliko da se ugojim. Za proleće pripremam jednu lajf stajl knjigu, u kojoj ću opisati svoj način ishrane u danima kada sam na dijeti, kao i neke savete za negu žena", ističe Ana. Za Novu godinu napravila je niz ciljeva koje želi da ostvari, a jedan od njih je i ulazak u Skupštinu.

"Osim nove pesme, koja bi trebalo početkom godine da izađe, postavila sam nove ciljeve. Radiću na tome da uskoro postanem ministarka kulture i sredim stvari na estradi", dodaje Nikolićeva, a s obzirom na to da joj je 2014. godina bila izuzetno burna, zgodna Paraćinka otkriva da će za većinu ružnih stvari koje su joj se dogodile doživeti amneziju