RFV demantuje laži službenog glasnika

Razvojni fond AP Vojvodine: Kurir i Adrija medija nam ništa ne duguju

Kurir je dobio dokument iz Fonda kojim ova institucija potvrđuje da Kurir info nema nikakvih dugovanja, što dostavljamo javnosti

Društvo
> 19:24h

Dragan J. Vučićević, glavni urednik "službenog glasnika" Informer, juče je izneo notornu neistinu o finansijskom poslovanju dnevnog lista Kurir i njegovog vlasnika Aleksandra Rodića. Informer je optužio Rodića da je njegova firma od Metals banke uzela kredit od tri miliona evra.

Pravni sledbenik Metals banke je Razvojni fond AP Vojvodine, a Kurir je dobio dokument iz Fonda kojim ova institucija potvrđuje da Kurir info nema nikakvih dugovanja, što dostavljamo javnosti:

- Fond izjavljuje da se Novinsko izdavačko društvo "Kurir info d.o.o." sa matičnim brojem 20113472 u našim poslovnim knjigama nigde ne vodi kao druga strana ili kao korisnik kredita, kao ni gospodin Aleksandar Rodić.

Fond je takođe dostavio dokument i da "Adrija medija grup", čiji je Kurir deo, nema neizmirenih obaveza u ovoj instituciji, koji dostavljamo javnosti:- Fond izjavljuje da se "Adrija medija grup d.o.o. Beograd" (mb 17572423) u našim poslovnim knjigama nigde ne vodi kao druga strana ili korisnik kredita, kao ni gospodin Aleksandar Rodić.

U laži su kratke noge... Izmišljotine službenog glasnika