Foto: Damir Dervisagic

Često se sreću

EKSIRA ALKOHOL: Snežana Dakić pije zbog bivšeg muža!

Videvši da su bivši suprug i njegova devojka seli tačno ispred bine na kojoj Snežana dodeljuje nagradu, te da će biti prinuđena da ih gleda u oči, uzela je punu čašu vina iz Eminine ruke i popila na eks, ispričao je izvor

Stars
> 11:24h

Snežana Dakić redovno se sreće sa bivšim suprugom Vladimirom Mikićem i njegovom novom devojkom na javnim događajima, ali po svemu sudeći, ovi susreti joj ne prijaju. Dokaz za ove navode je i činjenica da voditeljka potegne za čašom kad god se nađu na istom mestu.

"Snežana je došla pre bivšeg muža i smestila se između Ane Nikolić i Emine Jahović. Malo posle nje u salu je ušetao njen bivši muž, i to ruku pod ruku sa sadašnjom devojkom. Smestili su se takođe u prvi red, i to samo nekoliko stolica od Snežane. U tom trenutku voditeljka je otela Emini Jahović čašu sa belim vinom. Emina je u prvi mah bila u šoku što joj je Snežana bukvalno otela piće iz ruke, ali kada je shvatila o čemu se radi, rekla je Snežani da nema razlog da se nervira", govori izvor sa lica mesta, i dodaje:

"Videvši da su seli tačno ispred bine na kojoj ona dodeljuje nagradu, te da će biti prinuđena da ih gleda u oči, uzela je punu čašu vina iz Eminine ruke i popila na eks", završava priču izvor.

Kako dalje saznajemo, belo vino skroz je opustilo Dakićevu, pa je na binu izašla širokog osmeha, praveći se da ne primećuje ko sedi u prvom redu. Odmah nakon proglašenja nagrađenih zaputili su se na koktel, gde su stajali na suprotnim stranama sale.

(Alo)