Foto: AP

Sve zbog rabone

(VIDEO) NAZVALI GA KLOVNOM: Meksikanci žestoko izvređali Ronalda

Meksikanci tvrde da najbolji fudbaler Reala ne respektuje rivale

Fudbal
> 11:52h

MARAKEŠ - Meksički mediji žestoko su izvređali najboljeg fudbalera Reala Kristijana Ronalda, koji je na meču polufinala Svetskog klupskog prvenstva protiv Kruz Azula pokušao da postigne gol rabonom. Real je pobedio 4:0, a Ronaldo je u finišu utakmice pokušao na atraktivan način da postigne gol. Ovaj potez oduševio je ljubitelje fudbala širom sveta, ali ne i Meksikance. Oni smatraju da je Portugalac ovim potezom potcenio meksički klub. Mediji u Meksiku dalje navode da su Ronaldove brojne gestikulacije i mimike tokom utakmice bile iritantne. Najžešće je reagovao meksički novinar Raul Orvananos, koji je tokom utakmice Ronalda nazvao klovnom.

http://www.youtube.com/watch?v=6xu1fkYM0Ys
"Mislim da je Ronaldov potez precenjen, jer se dogodio u situaciji kada je njegov klub vodio 3:0 i utakmica je bila praktično završena", rekao je Orvananos kasnije za špansku televiziju.
http://www.youtube.com/watch?v=002SwulK4Qs
On tvrdi da je Ronaldo mogao da primi loptu i da postigne gol, jer je bio u velikoj šansi. Meksički novinar ističe da Ronaldo ne respektuje rivale i da mu ovo nije prvi put da to radi.