Foto: Dragan Kadic

Proslavio drugi rođendan svog naslednika

Dejan Matić: Voleo bih da moj sin postane pevač!

Matić i njegova trudna supruga Jelena u jednom restoranu dečaku priredili zabavu, na kojoj je bio njegov brat Saša i brojne kolege

Stars
> 01:36h
FOTO: Dragan Kadic
FOTO: Dragan Kadic
FOTO: Dragan Kadic

Dejan Matić priredio je žurku povodom drugog rođendana sina Zorana. On je u jednom beogradskom restoranu okupio porodicu, prijatelje i kolege, s kojima je slavio do kasnih večernjih sati.

Srećni... Porodica Matić uskoro će biti uvećana za još jednog muškog člana

Folker je sa suprugom Jelenom, koja je u šestom mesecu trudnoće, dočekivao goste. - Vreme je brzo prošlo, Zoran slavi drugi rođendan. Mnogo je napredovao i sada je zreo dečak. O svemu se lepo dogovaramo, ja se ne spuštam na njegov nivo, već ozbiljno razgovaramo. Moj sin već prepoznaje i moje pesme. Kod njega se vidi talenat za muziku, ali treba još da sačekamo. Voleo bih da krene mojim stopama i sigurno ću mu pomoći - rekao je pevač i dodao da je sinu za rođendan poklonio knjigu Jovana Jovanovića Zmaja, crtani „Pepa Prase“ i slatkiše.

Novogodišnja torta... Jelena i Dejan Matić ispunili su sinu želju da na poslastici budu figure Deda Mraza i jelke

Matić je naglasio da je presrećan što će mu žena krajem marta roditi još jednog sina. - Jelena me je iznenadila za godišnjicu braka, tad sam saznao da ćemo imati drugu bebu. Posle nekoliko meseci me je nazvala i upitala: „Tata, znaš li šta je?“ Rekao sam: „Pa dečak“, i tad mi je potvrdila. Zorana već učimo da s bratom mora da deli stvari da ne bi postao ljubomoran - izjavio je pevač.

Bane Mojićević

Na rođendanu su bili i Dejanov brat Saša Matić, Željko Vasić, Saša Milošević Mare sa suprugom Ksenijom, Bane Mojićević, Blizanci i drugi.

Saša Matić sa suprugom