Jezivo ponašanje

Najgori roditelji na svetu!

Pojedine mame i tate svoje mališane uče da pucaju, ostavljaju ih bez nadzora, puštaju da se igraju sa zmijama i brutalno kažnjavaju

Planeta
> 00:00h

NJUJORK - Kuda ide ovaj svet?! Ne postoji univerzalni vodič za roditelje, ali pojedinci prelaze svaku granicu i mogli bi da ponesu titulu najgoreg roditelja na svetu.

Fotografije i video-snimci potpuno pogrešnog, pa i jezivog ponašanja prema mališanima preplavili su internet. Na njima se vidi da su neki očevi i majke skloni tome da svojoj deci daju alkohol i cigarete, približavaju ih životinjama koje mogu ozbiljno da ih povrede, prelaze pruge i ulice s mališanima na mestima koja nisu bezbedna ili im pokazuju golotinju i druge sadržaje koji nisu primereni njihovim godinama.

Teško je razumeti kako je neki roditelj dozvolio devojčici da liže metlice miksera dok je uključen u struju ili kako neko može da ostavi bebu, koja je tek naučila da sedi, da se igra s ogromnim pitonom. Takođe je neverovatno da jedan otac drži svog sina za noge i naglavačke ga spušta u kavez s rakunima da bi mališan nahranio životinje.

Tata, je l’ ovako dobro? Kažeš da ciljam pravo u srce ili u glavu? A kad ubijem nekog čiku, hoće li on mnogo da se ljuti?

Dobro je što me je mama ostavila samu. Ovaj fil od torte je baš ukusan. Još je bolji ovako kad je mikser uključen u struju!
Biću dobra, majke mi! Nikad više neću da bežim iz ogradice i skloniću sve igračke! Niste morali i patkicu da kaznite!
Jaaaooo, što je ova zmija ukusna! Uopšte nije kao one glupe kašice od povrća. Ali ponekad, kad hoće da se igra, mnogo je teška