Foto: Instagram

Zaljubljeni par

PTIČICA: Ana uslikana zajedno sa svojim momkom Švajnijem na letu za Melburn

Poznati par snimio je jedan obožavalac na letu za Melburn, odakle peta igračica sveta počinje pripreme za predstojeću sezoni

Tenis
> 20:46h

Naša najbolja teniserka Ana Ivanović i njen dečko i fudbaler Bajerna Bastijan Švajnštajger zajedno su se fotkali sa jednim oduševljenim fanom koji ih je sreo u avionu na letu za Melburn.

Peta teniserka sveta otišla je u Australiju odakle stratuje nova WTA sezona.

Podsetimo, Ana i Švajnštajger u javnosti su se prvi put pojavili posle US opena kada su uslikani kako se drže za ruke u Njujorku. Od kada je u vezi sa popularnim Švajnijem, najzanosnijoj teniserki sveta je krenulo pa je napredovala za četiri mesta na WTA listi i probila se među prvih pet igračica sveta.

Švajnštajger je upravo zbog Ane prekinuo dugu vezu sa poznatom nemačkom manekenkom Sarom Brander.

Koliko je veza ozbiljna govori i to što je Švajni u oktobru dolazio u Beograd kako bi upoznao Aninu porodicu i to upravo u vreme kada su Nemci igrali utakmicu kvalifikacija za Euro 2016. Kapiten "pancera" je u to vreme bio povređen. Švajnštajger je potom opet došao u Beograd i to na proslavu Aninog rođendana 6. novembra, kada ih je upravo Kurir ekskluzivno snimio u poznatom restoranu gde su razmenjivali nežnosti.

Tridesetogodišnji fudbaler je sada rešio da svoju dragu Anu podrži i u Australiji odakle namerava da krene u napad na još jedan Gren slem. Prvu obavezu u novoj sezoni Ana će imati na turniru u Brizbejnu koji počinje 4. januara.

Švajnštajger je sa Bajernom završio na prvom mestu na tabeli Bundeslige, a igrači su dobili odmor pošto se sezona nastavlja 30. januara.