Skidajte se ili ću vas ubiti!

Bojan B. (39), zaposlen u albanskoj televiziji, prinudio dve učenice da se samozadovoljavaju pred kamerama

Crna Hronika
> 16:04h

BEOGRAD - Monstrum! Novinar albanske televizije Klan Bojan B. (39), iz Zubinog Potoka, uhapšen je zbog sumnje da je svirepo iskoristio i prinudio dve učenice osnovne škole da ih fotografiše i snima bez odeće, kao i da se samozadovoljavaju pred kamerama!

- Bojan B. se na Fejsbuku lažno predstavljao kao Bane Bg Stanković, a na Skajpu kao bane.stankovic1987. On se udvarao maloletnicama, a kad bi stekao njihovo poverenje, tražio je od njih da skidaju gornje delove garderobe pred kamerama. Potom je devojčice ucenjivao da će snimke objaviti na internetu i dostaviti njihovim roditeljima i prijateljima - kaže izvor Kurira iz istrage.

Bojan B. je ucenama i pretnjama primorao devojčice da nastave da se skidaju, ali i da se samozadovoljavaju pred kamerama.

- Učenice je dovodio u ropski položaj, plašile su se, pa nisu ni prijavile slučaj. Čak je pretio da će ih ubiti ako prestanu da se skidaju pred kamerama - kaže naš sagovornik. Novinar je prinudno snimao devojčice u jutarnjim satima, a neke snimke je čak i objavio.

- On je snimke preko Skajpa slao maloletnicima koji su se družili sa zlostavljanim devojčicama. Takođe se pojavljivao i on sa oružjem u rukama i fantomkom na glavi. Pretio je da će ih ubiti ako nastave da kontaktiraju s tim učenicama bez njegove dozvole - kaže izvor Kurira. Bojanu B. određen je pritvor do 30 dana.

(Z. N.)

Apel policije Policija sumnja da ima više oštećenih pa MUP i SBPOK mole građane da se, ukoliko imaju informacije o tome da je Bojan B. seksualno zlostavljao maloletnice lažno se predstavljajući na internetu, jave na mejl childprotectionŽmup.gov.rs. Brutalan Koliko je bio brutalan, Bojan B. je pokazao kad ga je jedna devojčica zamolila da prestane da je snima, jer će se ubiti. On joj je rekao: - Ako ne nastaviš da se samozadovoljavaš, možeš slobodno da se ubiješ!