Foto: Printscreen

Organizovana

Maja Berović: Nemam kućne pomoćnice, sama spremam kuću!

Ja sam ti od onih žena koje ne vole da joj neko drugi rasprema po kući. Ja najbolje znam gde mi se šta nalazi, ako ja to raspremim i ne bih mogla podneti da mi neko pretura po kući i radi kako njemu to odgovara, kaže pevačica

Stars
> 00:00h

Pevačica koja se ne gura previše u medije, nego radi svoj posao i nastupa svakog vikenda, svakako je Maja Berović.

Oni koji je poznaju, kažu da je prilično ljubazna i da sa obe noge čvrsto stoji na zemlji, što nije baš svojstveno zvezdama na našoj estradi. Dokaz za sve napisano je i razgovor koji smo čuli nedavno na jednom snimanju u kom se Maja poverila jednoj koleginici kako joj je ostao haos u kući. Maja je pričala kako je započela generalno spremanje kuće, koje će morati da završi po povratku sa snimanja.

S obzirom na to da nas je zanimalo zašto ne zaposli kućnu pomoćnicu i ne razmišlja o tome, pevačica nam je rekla sledeće:

"Ja sam ti od onih žena koje ne vole da joj neko drugi rasprema po kući. Ja najbolje znam gde mi se šta nalazi, ako ja to raspremim i ne bih mogla podneti da mi neko pretura po kući i radi kako njemu to odgovara. Naravno ne mislim da je loše ako neko ima pomoć u kući, ali ja ipak najviše volim kada ja to radim u svom domu", rekla je raspoloženo Maja.

Od kako je izdala novi cd, Maja je često na nekim snimanjima, a kroz razgovor nam je priznala bez obzira sto u narednih desetak dana svako veče ima koncert, nađe vremena i za redovan trening i kuvanje.

"Po mom mišljenju, svako ko hoće nešto, to može i da uradi. Potrebna je samo dobra organizacija. Bez obzira što sam često na putu, stignem redovno da treniram, a kako volim da kuvam, skoro svakodnevno i to radim. Iako nisam sklona gojenju, vodim računa o ishrani i zdravo se hranim. Kada bi znali šta sve znam da skuvam i napravim, verovatno mi ne bi verovali", rekla je ponosno Maja.

(Opera 17)