Foto: PR

Još jednom pokazala svoju humanst

(FOTO) Seka Aleksić podelila paketiće deci sa posebnim potrebama

Ne može da vas ne gane osmeh na licu ove dece. Posebno sam ponosna na to što su i oni meni nešto darovali. Od ove divne dečice sam dobila svoj portret, koji će zauzeti posebno mesto u mom domu, ali i srcu, rekla je pevačica

Stars
> 13:18h

Seka Aleksić pored snimanja novog CD-a, nastupa koje skoro svakodnevno ima ovih dana, ne zaboravlja i uvek nađe vremena da bude humana.

Popularna pevačica darovala je deci sa posebnim potrebama novogodišnje paketiće. U pitanju su deca humanitarne organizacije Novi Beograd, čiji je slogan: "Jednaka šansa za sve".

Iako nije bila raspoložena previše da priča o tome, jer nikada svoje humanitarne akcije nije objavljivala na sva zvona, Seka je kratko prokomentarisala: "Ne može da vas ne gane osmeh na licu ove dece. Posebno sam ponosna na to što su i oni meni nešto darovali. Od ove divne dečice sam dobila svoj portret, koji će zauzeti posebno mesto u mom domu, ali i srcu. Najveća je nagrada usrećiti nekog i niko od nas to ne bi trebalo da zaboravi. Trebalo bi to da radimo češće i da se ne vežemo samo za praznike. Svako od nas, na bilo koji način može biti human", rekla je Seka.

Kako je bilo na dodeli paketića i koliko je Seka obradovala ovu dečicu, najbolje govore fotografije koje su pred vama.