Foto: Marina Lopicic

OTKRIVAMO: Gde su i s kim političari dočekali Novu 2015.

Vučić prespavao novogodišnju noć, Dačić uživao uz Bečku filharmoniju

Raznoliko Ministar Bratislav Gašić đuskao uz Harija Mata Harija na trgu u Kruševcu, Udovičić u provodu s društvom. Aleksandar Vulin ćaskao s najstarijima u Gerontološkom centru Bežanijska kosa, a Antić do ponoći bio s majkom

Politika
> 00:00h
FOTO: Zorana Jevtic
FOTO: Zorana Jevtic
FOTO: Zorana Jevtic
FOTO: Zorana Jevtic
FOTO: Zorana Jevtic
FOTO: Zorana Jevtic
FOTO: Zorana Jevtic
FOTO: Zorana Jevtic
FOTO: Zorana Jevtic
FOTO: Zorana Jevtic
FOTO: Zorana Jevtic

BEOGRAD - Političari u Srbiji dočekali su 2015. godinu uglavnom u krugu porodice i prijatelja, uz iće, piće i muziku. Neki od njih su najluđu noć tradicionalno proveli na putovanju, dok ima i onih koji su ostali kod kuće poput premijera Aleksandra Vučića. Predsednik Vlade je s ministrom policije Nebojšom Stefanovićem posetio vatrogasce, a doček je, kako saznajemo, prespavao.

Dragan Šutanovac sa suprugom Marijom

Proslavio rođendan Za razliku od njega, potpredsednik Vlade i šef diplomatije Ivica Dačić je Novu godinu dočekao u Beču, pošto su mu, kako je kazao za Kurir, austrijske kolege priredile iznenađenje obezbedivši mu karte za tradicionalni novogodišnji koncert Bečke filharmonije 1. januara, kad je proslavio i 49. rođendan. Tako se najpoznatijem pevaču među političarima ispunili davnašnja želja.

Dragan Marković Palma sa suprugom Snežanom

Ministar odbrane Bratislav Gašić je u novogodišnjoj noći bio na gradskom trgu u Kruševcu, gde je po debelom minusu đuskao uz muziku Harija Mata Harija. Njegov kolega Aleksandar Vulin, ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, kaže da je za novogodišnju noć bio s najstarijim sugrađanima u Gerontološkom centru Bežanijska kosa, dok se ministar policije Nebojša Stefanović družio s policajcima.

Nenad Borovčanin sa suprugom

Ministar sporta Vanja Udovičić najluđu noć proveo je s društvom u Beogradu, dok je ministar energetike Aleksandar Antić ispoštovao porodicu i prijatelje.

Ivica Tončev sa suprugom Jasminom

Oporavak od operacije - Do ponoći 31. decembra bio sam s majkom, a onda otišao da čestitam venčanje Vladanu Miloševiću, direktoru rudnika „Resavica“, koji je tada pravio svadbu. Potom sam otišao do Belekspocentra, gde je pevala Ceca, ali kratko sam se zadržao i otišao kući - kaže Antić. Ministarka saobraćaja Zorana Mihajlović oporavlja se od, kako je rekla, operacije vena.

Bivši ministar i tast u skupocenom autu... Dragan Šutanovac i Miroslav Ilić na putu za Kopaonik

Uživaju na snegu... Marko Mišković

ŽURKA NA KOPAONIKU Tajkun s porodicom uz pasulj i sarmu MIŠKO DAVAO BAKŠIŠ OD 50 EVRA U čarima Kopaonika tokom novogodišnjih praznika uživa i Miroslav Mišković, vlasnik „Delta holdinga“, kao i članovi njegove porodice. Dok je Mišković senior tokom dočeka uživao u planinskom minusu iz hotela, gde je za obrok naručivao pasulj i sarmu, te galantno čašćavao konobare novčanicama od 50 evra, njegov sin Marko izlazio je na sneg, međ svet, i uživao u zimskim sportovima.

Ništa bez narodnjaka Predstavnici vlasti u Beogradu najluđu noć proveli su veselo, uz narodnjake. Gradski menadžer Goran Vesić i predsednik Skupštine grada Nikola Nikodijević 2015. su dočekali u Belekspocentru, uz muziku Svetlane Ražnatović.

Kopaonička idila PALMA, TONČEV I ŠUTANOVAC UZ MIROSLAVA ILIĆA Dragan Marković Palma, lider JS, novogodišnje praznike tradicionalno, već 22 godine zaredom, provodi na Kopaoniku sa suprugom i prijateljima. Najluđu noć Markovići i socijalista Ivica Tončev s porodicom dočekali su u hotelu „Grand“, gde je goste zabavljao Miroslav Ilić. Uz Slavuja iz Mrčajevaca bio je i zet Dragan Šutanovac s porodicom. Svi su se veselili, o čemu svedoče i fotografije paparaca Kurira, na kojima se vidi da su naši političari plesali sa suprugama. Marković je već 1. januara bio na skijama.

Uživancija uz knjigu ČANAK SA SINOM NA KOPAONIKU I lider LSV Nenad Čanak je novu 2015. dočekao na Kopaoniku sa sinom Milanom, ali već 1. januara se posvetio čitanju. Dok je sedeo u društvu prijatelja, listao je knjigu „Sjaj i beda utopije“ Mirka Ðorđevića.