Foto: TV 5

Majka koja je udarila učiteljicu u pritvoru

Majka je u prisustvu još jednog učitelja i pedagoga škole, dva puta udarila učiteljicu u lice, a onda je i slomila mobilni telefon pedagogu koji je pokušao da pozove policiju", izjavio je direktor Vladimir Kalčić

Srbija
> 23:10h

NIŠ - Majci jedne učenice prvog razreda OŠ "Sveti Sava" u Nišu, koja je, prema tvrdnjama direktora škole u alkoholisanom stanju, napala i udarila učiteljicu svog deteta, određena je mera policijskog zadržavanja.

Ženi, koja je udarila učiteljicu svog deteta i to školi i u prisustvu još jednog učitelja i pedagogoa škole, određena je mera zadržavanja, potvrđeno je Televiziji 5 iz niške policije. Njen identitet se ne saopštava, a ona bi trebalo da do sutra bude izvedena pred istražnog suiju koji bi trebalo da odluči o eventualnoj meri pritvora.

Podsetimo, direktor OŠ “Sveti Sava” Vladimir Kalčić potvrdio je za TV5 potvrdio da se incident dogodio oko 15.05 sati u školi, za vreme odmora.

"Majka je u prisustvu još jednog učitelja i pedagoga škole, dva puta udarila učiteljicu u lice, a onda je i slomila mobilni telefon pedagogu koji je pokušao da pozove policiju", izjavio je direktor Vladimir Kalčić.