Procurio snimak navijača Bešiktaša

(VIDEO) ZLIKOVCI: Turci hteli da kolju navijače i usred Beograda!

Nepunih mesec dana pre ubistva Marka Ivkovića, turski navijači pretili da će ubiti pristalice Partizana i Zvezde u prestonici Srbije

Fudbal
> 00:00h
FOTO: Saša Pavlic

Navijači Bešiktaša pretili su da će pobiti pristalice Partizana i Crvene zvezde usred Beograda, a srpska policajka koja je došla da ih smiri u hotelu pred meč Lige Evrope samo je gestikulacijom ruke pokušala da im objasni da ne smeju toliko da se deru! Video-snimak koji se juče pojavio na internetu nastao je nepunih mesec dana pre nego što će pristalice Galatasaraja u Istanbulu ubiti navijača Crvene zvezde Marka Ivkovića. U Beograd je tada došlo više stotina navijača Bešiktaša na meč s Partizanom, koji su i pre utakmice napravili incidente kad su u vozilu gradskog prevoza zapalili baklje i razbili stakla.

Huligani vikali srpskoj policajki: „Mi smo ovde, gde su oni?! Sve ćemo ih pobiti!“

Međutim, noć pre meča manja grupa turskih navijača u vidno alkoholisanom stanju pravila je buku u foajeu jednog beogradskog hotela ili hostela, zbog čega je morala da interveniše policija. Na mesto događaja došla je pripadnica MUP, kojoj su turski huligani na prilično lošem engleskom jeziku pretili. - Hajde, gde su je.eni navijači Partizana? Mi smo ovde, gde su oni?! Sve ćemo ih pobiti. Je.eni navijači Partizana i Crvene zvezde - vikali su huligani, dok je jedan od njih gestikulirao rukom kao da nekoga ubada nožem i udara pesnicom u glavu.

Hteli nerede i u Humskoj... Navijači Bešiktaša

Policajka na snimku deluje veoma zbunjeno, kao da ne zna o čemu huligani pričaju i samo im rukom pokazuje kako bi trebalo malo da se stišaju. Na kraju ih je samo kratko upitala da li je snimaju, posle čega se prekida snimak.

http://www.youtube.com/watch?v=bXS6BakNUD4

Divljali po Beogradu UHAPŠENO 19 HULIGANA Prilikom gostovanja u Beogradu slobode je lišeno 19 navijača Bešiktaša, koji su remetili javni red i mir, učestvovali u incidentima i koristili pirotehniku. Oni su odvedeni u policijsku stanicu, ali su brzo posle toga pušteni nazad u Tursku.