Dragan Marković na Badnje veče

Palma: Političari uvek moraju da ispune sva svoja obećanja

Istakao je da je najteže nešto obećati ispred crkve, te da je svako svoje obećanje dosad dao kao da je to činio na tom mestu

Politika
> 09:54h

BEOGRAD - Dragan Marković Palma, predsednik Jedinstvene Srbije i predsednik Skupštine opštine Jagodina, poručio je da političari ne mogu građanima samo da čestitaju praznike i misle to je dovoljno, već da moraju da ispune ono što su obećali! - Treba čestitati, ali je najvažnije realizovati obećanje - rekao je Palma obraćajući se prisutnima na paljenju badnjaka u njegovom rodnom selu Končarevu. Istakao je da je najteže nešto obećati ispred crkve, te da je svako svoje obećanje dosad dao kao da je to činio na tom mestu. - Zato sve što obećam, to i realizujem. Danas se neki žale. Građani mogu da se žale, ali političari nisu tu da se žale, već da rade - rekao je Marković i naveo da građani Srbije imaju sve manje strpljenja za uslove Evropske unije. Marković je ocenio da je u svakom gradu u Srbiji sve više ljudi koji se raduju samo za Uskrs i Božić. - Moramo da pomognemo tim ljudima da se više dana u godini raduju, a to ćemo uraditi samo ako se budemo borili protiv bele kuge i zapošljavali mlade ljude - zaključio je on.

Inače, tradicionalno paljenje badnjaka organizovano je ispred nove Crkve Svetog Jovana, koja je još u izgradnji, a koju finansira upravo Marković s porodicom. (B. K)

Ambiciozno USREĆIĆU MNOGE PORODICE Lider JS je, čestitajući građanima Božić, rekao da porodica i država mogu da imaju budućnost ako svi budu radosni i svi zajedno rade za bolje sutra. - Obećavam da ću 2015. godine obradovati i usrećiti mnoge porodice i građane Srbije - kazao je on.