Teroristi izazvali talas protesta

(VIDEO) DŽIHADISTI STIĆI ĆE VAS NAŠA OSVETA: Anonimusi objavili rat Islamskoj državi i Al Kaidi!

Mi ćemo vas pratiti sve do poslednjeg i mi ćemo vas ubiti. Vama je dozvoljeno da ubijate nevine ljude, stoga ćemo mi osvetiti njihovu smrt, kaže se u saopštenju Anonimusa

Planeta
> 16:52h

Pratićemo vaše onlajn aktivnosti, zatvorićemo sve vaše naloge na društvenim mrežama...Mi ćemo vas ubiti. Ovim rečima aktivisti Anonimusa objavili su rat Al Kaidi i Islamskoj državi

Belgijski ogranak Anonimousa je najavio da će osvetiti napad na redakciju časopisa Šarli ebdo u kojem su džihadisti ubili 12 novinara. Oni su putem video poruke na Jutjubu opisali novu kampanju protiv džihadista, pod nazivom #OpCharlieHebdo . U video se pojavljuje aktivista s maskom i izmenjenim glasom objašnjava (na francuskom ) da su Anonimusi odlučili da "objave rat teroristima " Al -Kaide i Islamske države " Mi ćemo vas pratiti sve do poslednjeg i mi ćemo vas ubiti" kaže aktivista Anonimusa i nastavlja "Vama je dozvoljeno da ubijate nevine ljude, stoga ćemo mi osvetiti njihovu smrt. " . Anonimusi najavljuju da će njihovi aktivisti iz celog sveta prattiti sve onlajn aktivnosti džihadista i zatvoriti sve naloge na Tviteru, Jutjubu i Fejsbuku. " Mi vam nećemo dozvoliti da nametnete svoj šerijatski zakon u našim demokratijama, nećemo dozvoliti da vaša glupost ubije slobodu i našu slobodu izražavanja. Mi smo vas upozorili. Očekujete vaše uništenje "

Islamisti u sajbeer napadu postavili zastavu Islamske države na sajtove francuskih gradova

Saopštenje završavaju u tipičnom maniru Anonimusa " Mi ćemo vas pratiti svugde na planeti, nigde nećete biti bezbedni. Mi smo Anonimusi. Mi smo legija . " Mi ne zaboravljamo. Mi ne opraštamo. Plašite se nas. Islamska državo i Al Kaido, stići će vas naša osveta, poručuje aktivista Anonimusa.

Njihovu najavu osvete, pratio je žestok sjaber napad na web sajtove francuskih gradova u kojim su naslovne strane sajtova zamenjene zastavom Islamske države.

http://www.youtube.com/watch?v=k1sCVOG9BF8