Intervju: Srpski fudbaler, junak Sautemptona

DUŠAN TADIĆ ZA KURIR: Prija mi Engleska, nisam imitirao Ronalda

Gol sam proslavio onako kako mi je reklo srce. Trener Kuman me nije kaznio

Fudbal
> 00:42h

Dušan Tadić otkriva za Kurir da mu nije bila namera da posle gola Junajtedu i pobede na Old Trafordu imitira Marija Balotelija ili Kristijana Ronalda. - Samo sam želeo da pokažem koliko sam jak! Nisam nikoga imao nameru da imitiram. Ne znam da imitiram - rekao je za Kurir Tadić. Da li bi opet na isti način proslavio gol Junajtedu kao što si uradio u nedelju? - Ne znam! Kad postigneš gol, uopšte ne razmišljaš kako ćeš ga proslaviti. Jednostavno krenu emocije i radiš onako kako ti srce kaže. Da li te je kaznio trener Kuman jer nije bio zadovoljan što si skinuo dres i dobio žuti karton? - Nije me kaznio! Ne vidim razlog zašto bi to uradio. Nas dvojica se odlično razumemo.

Isterivač „đavola“... Tadićev gol Junajtedu

Letos je tvoj transfer iz Tventea za 12 miliona evra u Sautempton bio iznenađenje za sve. Misliš li da si uradio pravu stvar? - Dolazak u Sautempton je bio pun pogodak. Izabrao sam pravi trenutak i pravi klub. Zasad sve ide kako treba. Neka tako bude i u nastavku. Živiš svoju englesku bajku? - Može tako da se kaže. Nisam pogrešio kad sam odabrao Sautempton. Prija mi Engleska, a Holandija će mi uvek ostati u lepom sećanju. Nadaš li se da ćeš sledeće sezone igrati u Ligi šampiona? - Iskreno verujem u to.

Već ispisao istoriju Sautemptona BOLJI OD IVANA GOLCA Hoćeš li biti najuspešniji od jugoslovenske kolonije u Sautemptonu posle Ivana Golca, Ivana Katalinića i Dejana Lovrena? - Znam da je pre mene dres „svetaca“ s velikim uspehom nosio Ivan Golac. Moje je da radim i napredujem. Nadam se da ću biti najuspešniji Srbin među „svecima“.