Foto: Tviter

Pohvalio se na Tviteru

NIJE ŠALA: Ovako izgleda kad je čovek sam u avionu!

Došao sam na aerodrom i shvatio da moj let kasni, a na drugim letovima nije bilo više mesta. Tako sam čekao, i kada je moj let, koji je stvarno dugo kasnio, konačno došao na red, ostao sam jedini koji je dočekao kraj kašnjenja, priča Amerikanac Kris O'Leri

Ludi svet
> 00:00h

Mnogi su srećni ako na letu ulove mesto do prozora i prazno sedište do sebe, ali je Amerikanac Kris O’Leri imao na raspolaganju čitav avion. Naime, on se na letu iz Klivlenda za Njujork, zbog kašnjenja našao u potpuno praznom avionu.

"Došao sam na aerodrom i shvatio da moj let kasni, a na drugim letovima nije bilo više mesta. Tako sam čekao, i kada je moj let, koji je stvarno dugo kasnio, konačno došao na red, ostao sam jedini koji je dočekao kraj kašnjenja", priča O Leri.

Tako se u avionu našao sam. Ipak, zabava nije trajala dugo jer je u poslednjim trenucima pre poletanja, ukrcan još jedan putnik.

"Bilo je čudno, ali, opet, nema dece koja vrište, niko se ne svađa i ne sluša glasno muziku", komentariše O Lari.

Zamolio je članove posade da ga fotografišu, a onda je fotografije podelio na Tvitteru. Priča je završila u medijima, a njegova mama je imala praktičan komentar: "Drago mi je da si toga dana imao sređenu frizuru".