Foto: Damir Dervisagic

Voditeljka u policiji, besnela zbog „pauka“

HAPŠENJE ANE GRUBIN: Debilu jedan, koga ćeš ti da privodiš?!

Ana Grubin vređala saobraćajca i radnike „Parking servisa“ koji su hteli da nose njen nepropisno parkiran automobil

Stars
> 00:00h

Voditeljka Ana Grubin privedena je juče po podne u policiju nakon što se sukobila s policajcem i radnicima „Parking servisa“, koji su u centru Beograda pokušali da odnesu njen nepropisno parkiran automobil. Incident se dogodio na uglu ulica Cara Lazara i Uskočke kad je Ana ugledala „pauk“ kod svog „hjundaija i30“. Ona je počela da urla na saobraćajca Ž. R., koji je napisao kaznu i nalog za odnošenje automobila. Kidnula u butik - Rekla je policajcu: „Ludaku jedan, šta to radiš?! Jesi li ti normalan? Spustite mi automobil!“ - kaže izvor Kurira. Ona je potom ušla u kola, upalila ih i pokušala da se odveze, iako su na sva četiri točka već bile stavljene „kandže“, pa je tom prilikom i oštetila svoje vozilo. - Policajac je u međuvremenu prišao njenom automobilu i kroz prozor zatražio dokumenta od Ane, upozorivši je da će je privesti ako se ne smiri, ali je ona nastavila sa salvom uvreda. Vikala je: „Debilu jedan, koga ćeš ti da privodiš?! Aj da vidim da li smete! Idi leči se, zar tebi da dam dozvolu?!“, a usput je pravila grimase i plazila se, pa je saobraćajac reagovao i pozvao patrolu - kaže naš sagovornik.

Popila kaznu... Anin auto u centru Beograda

Kurirov izvor dodaje da je voditeljka potom otišla u butik preko puta, gde ju je pronašla patrola sa Starog grada. - Policajcima je tada pokazala dokumenta, posle čega je privedena u PS Stari grad - rekao je naš izvor. Ana se u policiji oko 19 časova požalila da joj nije dobro, jer je u osmom mesecu trudnoće, pa ju je Hitna pomoć odmah prevezla u GAK „Narodni front“. Plakala u bolnici - Ona nije komunicirala sa ljudima niti otpozdravljala. Kad je ulazila u kliniku, plakala je i ridala. U ambulanti se zadržala oko 15 minuta - rekao je Kurirov izvor iz GAK. Inače, tužilac je sinoć naložio policiji da u narednim danima uzme izjavu od Ane Grubin na osnovu koje će odlučiti da li će protiv nje biti podignuta odgovarajuća krivična prijava. Direktor „Parking servisa“ Andrija Čupković sinoć je osudio incident: - Zakon mora da bude isti za sve ljude i pravila moraju da se poštuju. Niko nije iznad zakona i to mora da bude jasno svima - rekao je Čupković.

Prijatelj VEOMA TEŠKO PODNELA Ana sinoć nije bila dostupna na broj telefona poznat redakciji, ali je izvor blizak voditeljki za Kurir rekao da je ona u veoma teškom stanju zbog svega što joj se juče desilo. - Ana je sada kod kuće. Veoma je loše, potresena je zbog svega što joj se dogodilo u vezi sa automobilom, a s obzirom na to da je trudna. Ona trenutno nije raspoložena da daje komentare, ali će posle konsultacije sa advokatima dati zvaničnu izjavu i ispričati sve kako je bilo - rekao je sinoć naš sagovornik.