Foto: Printskrin

Ilegala

SEKA ALEKSIĆ: Neće me biti u medijima neko vreme

Odlučila sam da idem na kraći odmor i neću se u medija pojaviti dok ne izdam novi album jer mislim da sam sve već rekla, rekla je pevačica

Stars
> 16:40h

Seka Aleksić najavila je da će uskoro izaći njen novi album koji će nositi naziv "Lek za spavanje", ali i da se do tada neće pojavljivati u medijima.

"Odlučila sam da idem na kraći odmor i neću se u medija pojaviti dok ne izdam novi album jer mislim da sam sve već rekla", rekla je pevačica.

Seka je sinoć prisustvovala rođendanskoj proslavi kreatora Saše Vidića, a kako kaže, ovih dana sve svoje vreme posvetila je spremanju slave, što je čeka i kada se žurka završi.

Foto: Facebook

"Saša i ja smo kao bivši supružnici koji se razvedu i s vremena na vreme piju kafu. Evo sada sam došla kod njega na rođendan, a kada se vratim kući završavam sarmu, kolače... Imaću ko da mi pomogne, ali sve što se nađe na trpezi su moje ruke napravile", rekla je Seka a onda se osvrnula i na ne tako prijatne komentare koje je Vidić uputio na račun njenog izgleda u toku svog modnog suda u emisiji "Exkluziv".

"Kada kaže tako nešto ja ga pitam zašto je to uradio, ali on mi samo odgovori "maco, morao sam kada si pogrešila", rekla je pevačica kroz smeh u emisiji "Exkluziv".

(EPK)