Foto: BETA/AP

Spekulacije

(VIDEO) ČUDO OD DETETA STIŽE U REAL: Uz Norvežanina i tata dobija posao

Tako je pre nekoliko godina Mančester Junajted zaposlio kao baštovana oca Davida Petručija, tinejdžera koga su tada poredili sa Frančeskom Totijem

Fudbal
> 12:00h

Evropski mediji najavljuju da će norveški vunderkid Martin Edegor na kraju da izabere Real Madrid, koji će dati posao i njegovom ocu. Kako prenose pojedini mediji, 16-godišnji talentovani fudbaler će trenirati sa prvim timom Reala, ali će da igra za B tim Kastilju, dok će njegov otac Hans Erik biti trener mladog tima. Edegora poslednjih meseci vrbuju svi veliki evropski klubovi, posebno su se isticali Liverpul i Bajern Minhen (nemački mediji preneli da će sigurno u Bavarsku), ali je izgleda "kraljevski" klub najbliži.

Pojedini mediji tvrde da će Real platiti čak 20-30 miliona njegovoj porodici za dolazak Edegora, što je za igrača tih godina sumanuta cifra. Nema sumnje da će dobar deo "kolača" otići i njegovom klubu Stromsgodsetu.

Posao koji Real navodno nudi i Martinovom ocu nije prvi takav slučaj. Tako je pre nekoliko godina Mančester Junajted zaposlio kao baštovana oca Davida Petručija, tinejdžera koga su tada poredili sa Frančeskom Totijem.