Mihajlović stiže u Beograd

Mihajlović bi narednih dana trebalo da stigne u Srbiju. Javnost spekuliše da je razlog tome dogovor s FSS o preuzimanju selektorske funkcije

Fudbal
> 02:22h

Gde ima dima... Fudbalski trener Siniša Mihajlović trebalo bi naredne nedelje da bude u Beogradu, što „podgreva“ spekulacije da će upravo on biti novi selektor Srbije. „Bombarder“ iz Borova već neko vreme figurira kao glavni kandidat za to upražnjeno mesto, a on je ujedno i izbor Tomislava Karadžića, odlazećeg predsednika Fudbalskog saveza Srbije.

Mihajlović je slobodan otkako su mu se u Fjorentini zahvalili na saradnji, a „orlovi“ nemaju selektora od odlaska Vladimira Petrovića Pižona posle neuspeha u Mariboru. Siniša Mihajlović svojevremeno je pokvario odnose sa Zvezdanom Terzićem jer je tadašnji predsednik FSS, prema njegovim navodima, pogazio reč datu Robertu Manćiniju i njemu i klupu reprezentacije Srbije predao Havijeru Klementeu.

Sada Mihajlović slovi za glavnog kandidata za selektorsku poziciju, koja bi trebalo da bude popunjena do kraja meseca, a kao njegovi rivali apostrofirani su Ljubiša Tumbaković i Milovan Rajevac.