Foto: AP

Potop favorita

(VIDEO) SENZACIJE U FA KUPU: Poniženje Čelsija, Sitija, Sautemptona, Totenhema...

Čelsi je na svom terenu poražen od trećeligaša Bredforda. Čelsi je u 38. minutu vodio sa 2:0, a onda je do kraja primio četiri gola i doživeo ponižavajući poraz

Fudbal
> 02:24h

LONDON - Vodeći klubovi u Premijer ligi, Čelsi, Mančester siti, Sautempton i Totenhem ispali su u 4. kolu engleskog FA kupa. Čelsi je na svom terenu poražen od trećeligaša Bredforda. Čelsi je u 38. minutu vodio sa 2:0, a onda je do kraja primio četiri gola i doživeo ponižavajući poraz. Golove za Čelsi postigli su Kejhil u 21. i Ramires u 38. Pogotke za goste dali su Stid u 41, Morais u 75, Halidej u 82. i Jites u 94.

Mančester siti je za protivnika imao nešto kvalitetniji tim drugoligaša Midlsbroa, ali je poraz od 2:0 bio šokantan za domaći tim. Golove za goste dali su Bemford u 53. i Kike u 93. minutu.
U ostalim današnjim utakmicama Blekburn je pobedio Svonsi 3:1, dok je Vest Bromvič u gostima nadigrao Birmingem 2:1. Reding je u gostima pobedio Kardif 2:1, a Derbi na svom terenu Česterfild 2:0. Kristal Palas je u gostima nadigrao Sautempton 3:2, a Lester u gostima Totenhem 2:1. Preston i Šefild junajted igrali su 1:1, a u meču Sanderlend - Fulam nije bilo golova. Liverpul i Bolton su takođe igrali bez golova. Ovi mečevi biće ponovljeni, ali na terenima Šefilda i Fulama.