Foto: AP

Oduševio svet

(VIDEO) MAGIJA NA TERENU: Pogba dribla četvoricu igrača, postiže golove, asistira...

Pogba je nedavno produžio ugovor sa Juventusom do 2019. godine, ali britanski mediji spekulišu da bi mogao da pređe u Čelsi

Fudbal
> 15:00h

TORINO - Napadač Juventusa i francuski reprezentativac Pol Pogba bio je junak pobede svog tima nad Kjevom 2:0 u meču 20. kola italijanske Serije A. Pogba je postigao gol za vođstvo Juventusa u 60. minutu, a onda je asistirao Lihštajneru za konačan rezultat u 73. minutu.

Francuz je oduševio navijače u prvom poluvremenu kada je izveo čaroban potez, pošto je istovremeno driblao četiri igrača Kjeva.
Trener fudbalera Juventusa Masimilijano Alegri pohvalio je igru Pogbe, a potom je i priznao da sve ima svoju cenu. "Mislim da je Pogba postigao izvanredan gol, a podjednako dobro je namestio drugi gol. Da bi ekipa pobeđivala potrebni su vam veliki igrači, inače ne bi bilo fudbalera koje klubovi plaćaju 100 miliona evra. Kao u svakom zanimanju, tako i u ovom - postoje nivoi", rekao je Alegri. Pogba je nedavno produžio ugovor sa Juventusom do 2019. godine, ali britanski mediji spekulišu da bi mogao da pređe u Čelsi. "Sve u životu ima svoju cenu, nažalost. Ne smatram da je to nešto o čemu sada treba da razgovaramo... Teško je zameniti igrače svetske klase, ali to može da se uradi, jer fudbal ide dalje", kazao je Alegri.