Foto: Dadod Jils

Estrada i juče polagala račune inspektorima

PEVAČ U PORESKOJ: Čola kukao poreznicima kako se sad loše živi!

Zdravko Čolić skoro četiri sata prijavljivao imovinu i govorio o svom poslovanju, a od imovine je prijavio kuću na Senjaku

Stars
> 00:00h

Poreska uprava nastavila je juče češljanje imovine estradnih ličnosti.

Najveća balkanska pop zvezda Zdravko Čolić ovu zakonsku obavezu ozbiljno je shvatio, pa je na „saslušanje“ poveo i svog knjigovođu. Pevač je iz Poreske izašao posle 15 časova prilično opušten, a kako i ne bi kad je, saznajemo, više od dva sata pričao o lepom životu u staroj Jugoslaviji i žalio se kako se danas mnogo teže živi. Od imovine prijavio je kuću na Senjaku od 200 kvadrata.

- Imao sam neke posete po kancelarijama, pa dok sam se sa svima ispričao, to je potrajalo. Vole me ljudi, a ne znaju me lično. Lepo im je da me vide. Nisam im pevao, al‘ smo lepo razgovarali i prisetili se nekih lepih vremena. Mislim da ovde više neću dolaziti. Ja imam firmu koja vodi sve moje poslove i na taj način imate uvid u svaki trošak, sva poslovanja koja se dešavaju, i to je olakšavajuća okolnost - kaže Čola.

Gocu Tržan je u Poresku dovezao dečko Raša Novaković oko dvanaest časova. - Ja nemam putera na glavi i meni je ovaj razgovor bio super. Ništa ne krijem. Sa mnom se poreznici nisu slikali jer nisam dovoljno popularna. - kaže Tržanova.