Foto: Reuters

Menadžer Čelsija hvali srpskog fudbalera

(VIDEO) MURINJO NIJE VIDEO GOL: Banetova kopačka je bila prepuna krvi, klinci bi trebalo da je vide

Čelsi je posle produžetaka pobedio golom Ivanovića i plasirao se u finale Liga kupa. Srpski fudbaler je bio jedan od najboljih igrača na terenu

Fudbal
> 10:44h

MURINJO - Menadžer Čelsija Žoze Murinjo pohvalio je igrača londonskog kluba Branislava Ivanovića posle trijumfa nad Liverpulom u revanš meču polufinala Liga kupa. Čelsi je posle produžetaka pobedio golom Ivanovića i plasirao se u finale Liga kupa. Srpski fudbaler je bio jedan od najboljih igrača na terenu.

Foto: AP

"Ivanovićevu kopačku sa utakmice protiv Liverpula bi trebalo izložiti u akademiji. Trebalo da je klinci vide. Njegovo stopalo je bilo posečeno, kopačka je bila puna krvi. Bila je ovo teška utakmica i veoma smo srećni što idemo na Vembli. Naravno da sam srećan zbog gola, ali ova utakmica je klasičan primer kako jedan tim treba da se ponaša i kako se timskom igrom stiže do pobede", rekao je Murinjo.

http://www.youtube.com/watch?v=aqxmVjvebMk
Portugalski stručnjak se često raspravljao sa sudijama tokom utakmice. On nije video pobednički gol Ivanovića, jer se dok je Srbin tresao mrežu Liverpula, raspravljao sa četvrtim arbitrom pored aut linije.
http://www.youtube.com/watch?v=jgOfEw3BRrk