Foto: Nemanja Pancic

Monstruozno ubistvo u naselju Karaburma

HOROR: Ubio ženu (18) sekirom, uklonio tragove, pa onda pobegao!

Policija traga za S. B. (17) iz Beograda, koji je osumnjičen da je na brutalan način usmrtio suprugu Zulfu Hajrizaj (18)

Crna Hronika
> 00:00h

BEOGRAD - Zulfa Hajrizaj (18) ubijena je juče u svojoj kući u Ulici Mirijevsko brdo u beogradskom naselju Karaburma.

Policija traga za njenim suprugom S. B. (17), koji je osumnjičen da je izvršio ovaj zločin. Kako saznajemo, Zulfa je ubijena udarcem sekirom ili nekim drugim oštrim predmetom u glavu. Tukao je muž Komšije kažu da je Zulfa živela sa godinu dana mlađim mužem, deverom (15) i svekrvom starom 45 godina, koja ima šestomesečnu bebu. - Svekar joj je dolazio retko, on radi u Nemačkoj i ima tamo drugu ženu. Oni su se doselili u Beograd devedesetih s Kosova, a u toj kući žive poslednjih nekoliko godina. Zulfa im je snajka i ona je poreklom iz Crne Gore. Svađali su se često, a S. B. je znao i da tuče ženu - rekao je za Kurir jedan od komšija, koji nije želeo da mu objavljujemo ime jer nije u dobrim odnosima s ovom porodicom. Prema nezvaničnim informacijama, porodica je zvala Hitnu pomoć i prijavila da se Zulfa nije probudila. - Rekli su da je sinoć došla kući i da je u gradu pretučena, da je legla da spava i da se nije probudila. Međutim, žena je imala vidljivu povredu na glavi. Lobanja joj je bila razbijena, pretpostavlja se da je povreda naneta sekirom ili nekim drugim oštrim predmetom - rekao je izvor Kurira blizak istrazi. On dodaje da istovremeno u kući nisu pronađeni tragovi nasilja i da postoji mogućnost da je žena ubijena na drugom mestu. U kući bila i beba - Sumnja se da je ubistvo počinio muž S. B., koga policija nije zatekla u kući. U kući je zatečena i šestomesečna beba, koju je rodila svekrva ubijene. Ona je za vreme uviđaja bila u kompiluku - kaže naš sagovornik. (J. R.)

Trpela nasilje KOMŠIJA: STALNO JU JE TUKAO Svekrva i dever ubijene žene naveli su da je njihovu snaju pre tri dana ujeo pacov, ali i da je mnogo puta padala. Oni su stalno pričali da im je snaja bolesna, jer je često padala dok je s njima išla da sakuplja sekundarne sirovine. Oni su i ovog puta na taj način pravdali Zulfine povrede na glavi. Međutim, svi mi znamo da je nju, iako je mlađi od nje, muž često tukao - rekao je jedan od komšija.