Foto: Marina Lopicic

List s kojim se sprda ceo region

IVAN IVANOVIĆ: Informerovim lažima smeje se Srbija, nema razloga da to plaćate!

Ovih laži ima dosta, hteo sam da pokažem samo ove tri lako proverljive. Kao konzument medijskih proizvoda imam samo dva apela - nema razloga da plaćate laži i pozivam sve da ga ignorišete i da pokažete da je ovo normalna zemlja, rekao Ivanović

Društvo
> 00:00h

Voditelj Ivan Ivanović večeras je, uz salve smeha, podsetio na neke od najčuvenijih izmišljotina "službenog glasnika" Informer.

- Ovih laži ima dosta, hteo sam da pokažem samo ove tri lako proverljive. Kao konzument medijskih proizvoda imam samo dva apela - nema razloga da plaćate laži i pozivam sve da ga ignorišete i da pokažete da je ovo normalna zemlja - zaključio je Ivanović.

Čuvena, ali ne i najpoznatija među stotinama lažnih vesti je "koncert" Bilija Ajdola u Beogradu! - To nije bio samo rokenrol. Da li ste spremni na prašenje pod tvrđavom. Biće vruće u gradu, rekao je Bili Ajdol u Informeru. Jako lep tekst, ali jedini problem je u tome što se taj koncert nikada nije desio, a o kome je Dragan J. Vučićević pisao. Prva dokazana laž - rekao je Ivanović i prešao na aferu "Kolinda".

- Kao što je svima poznato, na slici nije hrvatska predsednica - rekao je Ivanović pokazujući najčuveniju fotografiju s naslovne strane "službenog glasnika".

- Čak i da jeste ozbiljna je sramota da se ovako piše. Ali to je samo druga dokazana laž - nastavio je voditelj.

- Kakav lažov strašan lažov, pisalo je na naslovnoj strani o emisiji Ivana Ivanovića. U ovom tekstu u piše da se emisija emituje ponedeljkom. Svi, ipak znao da je danas petak - dodao je okružen smehom publike u studiju.