Foto: Fb I Kadić

Progovorila

(KURIR TV) EKSKLUZIVNO PRETUČENA ANA MARIJA: Vlada Stanojević me pretukao, a zatim hteo da zataška

Jaoj, verujete, u totalnom sam šoku, i ne bih mnogo pričala o tome, rekla je Žujovićeva

Stars
> 00:00h

Ana Marija Žujović je na svoj fejsbuk profil okačila vrlo uznemirujuć selfi na kom se jasno vidi da joj je jedno oko plavo i zatvoreno.

Posle celodnevne polemike oko toga da li je fitnes šampionku Anu Mariju Žujović pretukao suprug, voditelj Vlada Stanojević ili je u pitanju bio samo marketinški trik, o čemu se spekulisalo, pozvali smo Anu kako bi saznali pravu istinu.

"Istina je da me je Vlada pretukao, ali ja i dalje ne mogu da verujem. U šoku sam. On je dobar dečko i ne znam zašto je to uradio", rekla je Ana i dodala da nikad ne bi to očekivala od Vlade.

"Od svih drugih ljudi bih to očekivala, ali ne od Vladimira. On nikad nije digao ton na mene, a kamoli ruku", objasnila je šampionka u fitnesu.

Podsećanja radi, Ana Marija je danas u toku dana na svoj fejsbuk profil okačila vrlo uznemirujuć selfi na kom se jasno vidi da joj je jedno oko plavo i zatvoreno, a sve to uz propratni status:

"Nisam Rihanna ali ni ti nisi Cris Brown, a što je najgore ovo je Srbija, zemlja gde niko ne odgovara za svoja dela!!!! #stopnasiljunadzenama", poručila je Ana Marija, očigledno aludirajući na supruga Vladu Stanojevića.

Foto Dragan Kadić

Pošto je prvo dala izjavu za nekoliko portala gde objašnjava kako bi najviše volela da je u pitanju marketinški trik, ali da na žalost nije, kako se loše oseća, ali kako ipak ne bi pričala o tome, oglasio se i maneken, koji je za jedan portal celu priču o batinama demantovao, a onda dao kontraizjavu u kojoj kaže kako Anu nikada u životu ne bi udario, kako se povredila na treningu, i kako bi novinarima trebalo da je jasno da je u pitanju kampanja, kao što je i označeno haštagom na slici.

Kad smo Ana Mariju sreli ispred salona bila je poprilično uznemirena, u stanju šoka, pa iako smo primetili da joj je bilo neprijatno, rekla je na kraju šta se zapravo dogodilo. Na naše pitanje da li je to Vlada uradio, rekla je: "Jeste. Istina je", pokušavala je da zadrži osmeh Ana Marija, mada joj nije polazilo za rukom. "Jaoj, verujete, u totalnom sam šoku, i ne bih mnogo pričala o tome", procedila je fitnes šampionka objasnivši nam da joj je najgore palo to što je posle svega priču pokušao da zataška u javnosti rekavši novinarima kako se povredila na treningu.

http://www.youtube.com/watch?v=Jh-BckwbHr0

Vesna Stanojević NE TREBA SE IGRATI NASILJEM! Ovim povodom oglasila se i Vesna Stanojević iz sigurne kuće.Ako je ovo želja da se postane popularan, onda je to pogrešan način. Takvim stvarima ne treba se igrati. Nasilje je ozbiljan problem i ne treba ga izazivati. Za osudu je ako je ona pretučena, ali isto tako je i za osudu ako se to nije desilo a plasira se na takav način. Ja sam protiv svake zloupotrebe, jer u našoj zemlji postoji ozbiljan problem s nasiljem nad ženama. U prošloj godini ubijeno je 26 žena. Šokantan je podatak da je samo u januaru 2015. pet žena ubijeno, a jednu od njih je suprug zapalio - izjavila je Stanojevićeva.

(EPK/Novosti)