Prevare

PREKIPILO JOJ: Milena Ćeranić ostavila Dašića jer nije mogla da mu oprosti Soraju

Njihova dugogodišnja veza rasplala se kada je Milena shvatila da je Vladimir vara sa Sorajom što nije mogla da mu oprosti

Stars
> 15:10h

Milena Ćeranić odlučila je da okonča tri i po godine dugu "zabranjenu" vezu sa košarkašem i to zbog prevare sa Sorajom Vučelić.

Pevačica je bila u vezi sa Dašićem iako je znala da on neće da se skrasi pored nje jer već ima ženu i dete, što joj nije smetalo, ali starletu nije mogla da mu oprosti.

Kap koja je prelila čašu bilo je to što posle jedne utakmice košarkaš nije došao kod pevačice u stan, kako je bilo dogovoreno, nego je otišao u noćni klub kod starlete.

Foto: Facebook

"Njihova dugogodišnja veza rasplala se kada je Milena shvatila da je Vladimir vara sa Sorajom. Naime, pevačica ga je bodrila sa tribina, a posle utakmice dogovorili su se da provedu noć u njenom stanu, jer je on ujutru morao da se vrati u Podgoricu. Međutim, Vladimir je iznenada promenio plan", rekao je izvor blizak pevačici za ovu dnevni list, i dodao da je košarkaš čuo da je Soraja u jednom noćnom klubu, pa je sa saigračima otišao tamo:

"U klubu je tražio da njegov separe bude pored Sorajinog. Celo veče proveo je sa starletom, dok ga je Milena čekala u stanu na Novom Beogradu. Kada je shvatila da neće doći, insistirala je da se sutradan vide. Ali, Dašić je to odbio. Iako su se ranije često svađali, ali i brzo mirili, Milena je definitivno rešila da okonča vezu sa njim", zaključio je ovaj neimenovani sagovornik.

Milena i Dašić nisu bili dostupni za komentare, ali Soraja je imala šta da kaže.

"Ne znam ko mi smešta te priče. Vladimir i ja se ne poznajemo. Kome je palo na pamet da nas dvoje poveže kada nemamo nikakvih dodirnih tačaka", navela je starleta.

Foto: Dragan Kadić

(EPK/Blic)