Foto: Rojters

Ekstremno ludilo

(VIDEO I FOTO) A BIO JE ZGODAN MOMAK: Dao silne pare da liči na Crvenu Lobanju iz stripa!

Neverovatno šta je sve Henri Dejmon uradio da bi izgledao kao Crvena Lobanja iz stripa Kapetan Amerike, a još je neverovatnije šta će tek uraditi!

Planeta
> 19:30h

KARAKAS - Venecuelanac Henri Dejmon (37) podvrgao se nizu plastičnih operacija, tetoviranja i ugradnji implanta da bi ličio na svog idola Crvenu Lobanju, glavnog negativca iz stripa "Kapetan Amerika".

Henri Gonzales (Dejmon) na početku preobražaja (levo) (Foto: Facebook)

Tokom poslednjeg hirurškog zahvata ovom nekada zgodnom čoveku odsečen je deo nosa sve do kosti da bi izgled lobanje više došao do izražaja.

Sa ženom i detetom posle ugradnje implantanta (Foto: Facebook)

Prethodno je ubacio implantante pod kožu čela, istetovirao je crnom bojom beonjače, a i veći deo lica je istetovirao crvenom bojom.

Zatim je odsekao deo nosa (Foto: Printscreen YouTube)

Dejmon, oženjen i otac sitne dečice, sada već sam sebe zove Crvena Lobanja i kaže da je spreman da ide i dalje da bi ispunio san da se pretvori u omiljenog nevaljalca. Kaže da je to oduvek želeo, a da mu se "zlatna prilika" ukazala kad je u rodnom Karakasu naleteo na svog drugara iz srednje škole koji je, u međuvremenu, postao majstor tetovaže i ugradnje implantanta.

Dodao je

"Od malih nogu je voleo stripove i još kao dete je maštao da bude Crvena Lobanja", seća se njegov prijatelj Pablo Hernandez.

Henri Dejmon sada izgleda ovako, ali tu nije kraj (Foto: Printscreen YouTube)

"Henri, poznat i kao Crvena Lobanja, je fizički i intelektualno zdrava osoba. On je divan sin, muž i otac, i ima ekstreman ukus za telesne modifikacije", kaže tatu majstor i "hirurg" Emilio Gonzales, koji je i pretvorio Dejmona u čudovište. Gonzales kaže da preobražaju nije kraj i da će Dejmon nastaviti s operacijama.

I neće stati dok ne bude izgledao ovako: Crvena Lobanja u filmu Kapetan Amerika (2011) (Foto: Printscreen YouTube)

"Sledeći su na redu silikonski implantanti na jagodicama, bradi i u obrazima. A zatim ćemo mu celo lice istetovirati crvenom bojom. Tada će biti Crvena Lobanja", kaže Gonzales.

http://www.youtube.com/watch?v=z6I8qwHlFcg

(Dejli mejl)