Foto: Youtube Printscreen

Odlučila da ne bude žrtva

(VIDEO) HTEO DA JE SILUJE: Manijaku odgrizla jezik i dala ga policiji

Adel Barber dotrčala je kući s komadom napadačevog jezika u svojim ustima. Pozvala policiju i pitala šta da radi s dokazom

Planeta
> 11:20h

Napao me je oko pet po podne i pritisnuo uz ogradu. Kad mi je gurnuo jezik u usta, zagrizla sam najjače što sam mogla, ovako je u jutarnjem programu "This morning" pred milionima Britanaca svoju ispovest započela Adel Barber, devojka koja je bila čvrsto rešena da čoveka koji je pokušao da je siluje strpa iza rešetaka.

"Kroz glavu mi je prolazilo da moram da zagrizem što jače mogu, da uzmem što više DNK kako bih izazvala što više bola i pokazala mu da nisam pristala na odnos, kazala je žena koja je deset godina pre ovog incidenta već jednom bila silovana.

http://www.youtube.com/watch?v=8NziZPLumxA
Odgrizla je napadaču deo jezika i grebala ga noktima po licu, ali kaže da joj se činilo da on uživa u svom tom bolu. Kad je konačno uspela da se iščupqa iz njegovih kandži, trčala je kući ko da je đavoli nose sve vreme držeći u ustima komad njegovog jezika?!

Čim je ušla u kuću pozvala je policiju i pitala što da uradi sa dokazom.

- Bila sam rešena - to mi više niko nikad neće učinitin. Posle prvog napada bila sam u užasnom stanju. Bila sam mlada i naivna i nisam otišla u policiju. Nije bilo dovoljno dokaza da ga osude ispričala je Adel. Policija čas posla našla napadača pošto je nasrnuo na još jednu ženu pa su pomoću DNK utvrdili da je to isti muškarac. (EPK/Daily mirror)