Glume bedu: Ni traga od voznog parka kojim se estrada hvali

NEDA, SEKA I ČOLA UTAJILI BESNA KOLA: U Poresku taksijem, a pred publikom u jakim mašinama (FOTO)

Blam: Čolić, Aleksićeva, Ukradenova i ostali u Poresku upravu dolazili taksijem ili skromnim automobilima, dok su luksuzne ostavili u garaži

Stars
> 00:38h

Naše estradne ličnosti voze besna kola, ali kad se odazivaju na saslušanja u Poreskoj upravi, onda ni traga od njihovih luksuznih četvorotočkaša! Većina pevača rešila je da glumi sirotinju kako bi skrenula pažnju sa svog bogatstva. Zdravko Čolić, Seka Aleksić, Aco Pejović, Neda Ukraden, Zorica Brunclik i mnogi drugi tokom istražnog procesa nisu želeli da upadaju u oči, pa su svoje limuzine „osigurali“ u garaži, a na raport inspektorima dolazili su taksijem ili u automobilima koje sebi mogu da priušte i obični smrtnici.

Prave se ludi Tako je Aleksićeva, koja poseduje „mercedes“ od 100.000 evra, a koji joj je pre dve godine navodno poklonio suprug Veljko Piljikić, pred inspektore izašla iz „seata“, čija vrednost ne prelazi 2.000 evra. I Čola je procenio da mu je bolje da ga prijatelj doveze u „renou“ nego da narod gleda kako njihov miljenik izlazi iz „rendž rovera“ od 100.000 evra, kojim inače upravlja.

S druge strane, Neda Ukraden koja vozi „Mercedesov“ džip od 50.000 evra i Pejović, koji upravlja „rendž roverom“ od 50.000 evra odlazili su taksijem u Poresku, što je Kurirov paparaco i zabeležio. Dok ne prođe cela frka oko utaje poreza, Zorica Brunclik i Miroljub Aranđelović odlučili su da ne pokazuju svoj novi „Opelov“ džip, koji su nedavno pazarili. Oni su se iz Krnjače, gde žive, takođe dovezli taksijem. Ni Saša Kapor nije želeo da vozika svoj skupoceni „mercedes“, pa ga je na saslušanje dovezao otac u jeftinijem automobilu marke „pežo“.

Limuzine kod kuće Očigledno da su svi svoje skupocene ljubimce ostavili kod kuće, barem dok ih poreznici ne ostave na miru. Zato ni ne čudi što su se zvezde koje uvek voze skupa kola odjednom sve obrele u krševima, i to baš kad treba da pevaju o poreklu svoje imovine i utaji poreza.

Izuzeci CECA, ŠABAN I ŽELJKO NE KRIJU SVOJE MAŠINE Jedino Svetlana Ceca Ražnatović, Jelena Karleuša, Šaban Šaulić i Željko Joksimović svoj vozni park nisu skrivali prilikom odlaska u Poresku upravu. Poznati pevači se očigledno trude da u javnosti sačuvaju brižljivo građenu sliku kako mnogo rade i dobro zarađuju. Ceca Ražnatović je u Poresku upravu došla svojim „rendž roverom“, Šaban Šaulić „audijem Q 7“, Željko Joksimović u „Mercedesovoj“ limuzini.