Loši rezultati

NI DRAGAN BJELOGRLIĆ NE POMAŽE PARTIZANU: Bog te video, ponovo kiks

Bez pobede u Antaliji Poznati glumac i režiser, član UO crno-belih, nervirao se zbog poraza od Sarajeva (0:1) i remija sa Anžijem (2:2) na pripremama u Turskoj

Fudbal
> 00:00h

Šampion jesenjeg dela Superlige juče je remizirao sa Anžijem (2:2), a preksinoć poražen od Sarajeva (0:1) u prijateljskim utakmicama u Antaliji.Svedoci novih kikseva crno-belih bili su sportski direktor Dragan Ćirić i član UO Dragan Bjelogrić, koji su se nervirali zbog slabih igara Partizana na pripremama u Turskoj!

I Sarajevo bolje od njih... Fudbaleri Partizana

Poznati glumac i režiser kultnog filma o stvaranju fudbala u Srbiji „Montevideo, bog te video“ razočarao se čim je doputovao na tursku rivijeru. Bjelogrlić je stigao u Belek kao član UO Partizana, ali njegova podrška nije pomogla igračima da konačno ostvare pobedu tokom priprema za nastavak sezone.

U društvu Bjelogrlića i Ćirića bio je i Ljubiša Tumbaković, koji je sa aut-linije bezuspešno pokušavao da instrukcijama spreči najgore. Partizan je prvu pripremnu utakmicu odigrao 23. januara protiv moskovskog Dinama i doživeo katastrofu rezultatom 4:1, da bi četiri dana kasnije jedva uspeli da izvuku remi sa Cirihom 2:2. Usledio je debakl od bečke Austrije 4:1, a onda i poraz od Sarajeva 0:1 i remi sa Anžijem 2:2.

Prelomio LAZOVIĆ U TJENĐIN TEDI Napadač Partizana Danko Lazović definitivno je prelomio i odlučio da po treći put u karijeri napusti Humsku, a ovog puta karijeru će nastaviti u klubu Tjenđin Teda! Centarfor „orlova“ jedan je od najboljih fudbalera Partizana u prvom delu sezone i među najzaslužnijima za prednost od šest bodova u odnosu na Crvenu zvezdu. Posle niza spekulacija i ponuda, od kojih su se neke izjalovile u poslednjem momentu, Lazović se na kraju odlučio za kineskog superligaša, koji sa klupe vodi Holanđanin Ari Han. Lazović je tokom karijere nosio dres Rostova, Zenita, PSV, Vitesea, Leverkuzena...