Foto: Saša Pavlić, Damir Dervišagić

Voli fudbalere

STARLETA SA DELIJE NA GROBARA: Soraja otkačila Mihajlovića zbog partizanovca Dejana Babića!

njoj je dosadilo prepucavanje preko medija sa zvezdom „Granda“, zamolila je Stefana da odluči ili ona ili Kaća, ali kako on ništa nije uradio po tom pitanju, Soraja je rešila da da šansu Dejanu, koji joj se godinama udvara

Stars
> 00:00h

Soraja Vučelić rešila je da izađe iz ljubavnog trougla u kojem se nalazila sa Stefanom Mihajlovićem i Katarinom Živković, i nekadašnjeg fudbalera Crvene zvezde zameni sa njegovim kolegom iz "Partizana".

Reč je o Dejanu Babiću, koji je jedno vreme igrao u klubu crno-belih, a javnost je za njega saznala kada se verio sa starletom Nadom Đukić Blondi.

Kako nam tvrdi izvor blizak Vučelićevoj, njoj je dosadilo prepucavanje preko medija sa zvezdom „Granda“, zamolila je Stefana da odluči ili ona ili Kaća, ali kako on ništa nije uradio po tom pitanju, Soraja je rešila da da šansu Dejanu, koji joj se godinama udvara.

Foto: Facebook

"Dejan voli poznate dame, pogotovo manekenke i starlete. Bio je sa Blondi nekoliko meseci, a kada je prvi put video Soraju uživo, mogu slobodno da kažem da je izgubio glavu za njom. Došao je do njenog broja i slao joj poruke, čak su se i čuli. Nije joj dosađivao i vrlo je bio pristojan, ali i strpljiv, što mu se i isplatilo. Skoro dve godine se Dejan i Soraja samo čuju i dopisuju, a pošto je sada Sara slobodna, odlučila je da se vidi sa Babićem", priča izvor, i dodaje da su danima išli na ručkove i večere i da su tek nedavno rešili da uđu u neku ljubavnu vezu.

"Izlazili su, ali na mestima gde ima veoma malo ljudi. Tako je Soraja želela, jer je ona tek raščistila odnos sa Stefanom i nije želela da ih vide i odmah povežu. Međutim, nisu uspeli dugo da se skrivaju, pa se saznalo za njihovu aferu. Poslednjih nekoliko nedelja viđaju se kod njega u stanu", rekao je izvor.

Pozvali smo starletu kako bismo proverili ove informacije, ali nam se do zaključenja broja nije javljala, dok do mladog fudbalera nismo uspeli da dođemo. Svi Sorajini fudbaleri! Očigledno da je Soraja Vučelić slaba na fudbalere, pa je tako imala nekoliko poznatih sportista u svom životu. Najpoznatiju ljubavnu aferu o kojoj su mnogi pisali, a koja nije dokazana, straleta je imala sa Sinišom Mihajlovićem, zatim je uslikana sa Stefanom Babovićem, da bi ubrzo nakon njega okačila fotografiju sa fudbalerom Barselone Nejmarom da Silva Santosom. Mesecima su se čak i svetski mediji bavili našom starletom i njenom vezom sa poznatim sportistom. Đorđe Despotović, igrač crveno-belih, takođe je bio povezan sa Vučelićevom, pa je on čak dao intervju u kojem priznaje da je dugo slao poruke, ali da ga je Soraja ignorisala. Pre nekoliko meseci Stefan Mihajlović je bio plen atraktivne starlete, a sada ga je zamenila sa Dejanom Babićem.

Foto: Facebook

Alo