Foto: Dragan Kadic

Radi u Kaknju u prodavnici

OGLASILA SE GILETOVA MAJKA Živa sam i zdrava sam, ne idem na operaciju!

Super sam. Kakva Turska i operacija. Živa sam i zdrava i trenutno sam na poslu, rekla je Giletova majka Nađa

Stars
> 00:00h

Amar Gile Jašarspahić, pobednik sedme sezone "Zvezde Granda", poslednjih dana ponovo se našao u žiži interesovanja medija u regionu i to zbog navodne bolesti njegove majke Nađe.

Ona je rekla da se oseća dobro i da nije bolesna.

"To su sve čiste izmišljotine. Ne znam stvarno kome sve ovo koristi i treba. Problem je bio što je moj Amar bio na turneji u Americi i niko nije mogao da stupi u kontakt s njim i onda su počeli svašta da pišu. Bože sačuvaj šta sam sve pročitala poslednjih dana. Nisam mogla da verujem svojim očima", rekla je na početku razgovora Nađa Jašarspahić.

Stan u Beogradu Kako nam je rekla, ona se odlično oseća i nije imala ama baš nikakvih zdravstvenih problema.

"Super sam. Kakva Turska i operacija. Živa sam i zdrava i trenutno sam na poslu. Inače, radim u jednoj prodavnici u Kaknju. Zamislite kako sam se osećala kada sam na poslu čitala napise u novinama. Neki od kupaca su bili iznenađeni kada su me videli da radim i pitali su me zar nisam teško bolesna. Naravno, nije bilo ni prodaje nekretnina niti stana u Beogradu, kao što su pojedini mediji pisali", nastavlja Giletova majka. Dobar pevač Nađa Jašarspahić ističe da se ona nikada nije želela da se medijski eksponira, jer želi normalan život daleko od estrade i cele pompe koja se diže oko pevača.

"Želim da se distanciram od karijere svog sina i živim normalan život kao i pre. Uvek sam bila podrška sinu, kao i cela porodica, a i on nama", kaže Nađa.

Ponosna je na svog Gileta i sve što je do sada napravio u karijeri. "Svi verujemo u njega i sigurni smo da je ovo početak uspešne karijere. On je odmah na "Zvezdama Granda" pokazao da je dobar pevač, da ima harizmu, a prvim albumom sve je to potvrdio. Sigurno je da će se publika još dugo godina družiti i peva s našim Giletom", kaže Nađa.

Gile u Beogradu Gile se u sredu uveče vratio s turneje po Americi i trenutno se nalazi u Beogradu. Narednih dana snimiće nekoliko emisija na "Grandu", a, kako saznajemo, planira uskoro publiku obradovati i novim singlom.

Foto Kurir