Foto: Fejsbuk

Venčanje iz noćne more

PRETUČENA PRVE BRAČNE NOĆI: Muž prebio ženu posle svadbe jer nije mogla da skine venčanicu

Ejmi Doson preživela je brutalne batine od strane svog supruga Gevina Goligtlija nekoliko sati nakon venčanja jer nije mogao da joj skine venčanicu.

Planeta
> 21:00h

22-godišnja mlada zamolila je svog supruga da joj pomogne da skine venčanicu kada je usledilo brutalno prebijanje. Gevin (29) rekao je da je bio pod uticajem droga i da se ne seća incidenta, ali se izjasnio krivim na sudu.

Gospođa Doson ispričala je kako je napad bio toliko intenzivan da je mislila da će umreti. Inače, Ejmi I Gevin imaju dete.

Taj dan je bio san svake žene, ceremoniji su prisustvovali prijatelji i porodica u crkvi Svete Meri, a posle toga slavlje je nastavljeno u jednom hotelu. Nešto pre 1 sat posle ponoći par se povukao u sobu u hotelu .Kada ga je zamolila da joj pomogne da skine haljinu, on je skočio sa stolice i odgurnuo je. Onda je seo na nju i udarao je pesnicima, zatim je ustao i izašao iz sobe.

Ejmi je rekla da kada su se upoznali on je bio jako miran i povučen čovek, pun ljubavi. Kada im se rodilo dete, on je postao manipulativan i nervozan , rekla je Ejmi i dodala kako je od tada u kući moralo da se “hoda po jajima”.

Gavin je na sudu rekao kako nikada nije bio agresivan kada je konzumirao drogue, a sud ga je kaznio sa 24 meseci društveno-korisnog rada, kao i da mora da plati 200 funti kompenzacije svojoj ženi.