Foto: Dragana Udovičić

Poznati dan zaljubljenih i Sretenje proveli na planini

IDILA NA KOPAONIKU: Mišković s plavušom, Cecin sin šetao novu devojku

Biznismen je vreme prekratio u restoranu, Veljko je pokazao da se ponovo zaljubio, Dejan Bodiroga se sunčao, dok se jedino Romana skijala

Stars
> 12:00h
FOTO: Dragana Udovičić
FOTO: Dragana Udovičić
FOTO: Dragana Udovičić
FOTO: Dragana Udovičić
FOTO: Dragana Udovičić

Mnoge poznate ličnosti iskoristile su produženi vikend zbog proslave Dana državnosti da odu na Kopaonik i prepuste se uživanju na snegu.

Gazda Miško ne izlazi iz hotela... Miroslav Mišković

Prvi je stigao biznismen Miroslav Mišković, koji godinama više puta u toku zime posećuje najpoznatije skijalište u Srbiji. Pošto vlasnik „Delte“ ne praktikuje zimske sportove, on vreme prekraćuje u hotelu u kojem ima svoj apartman i tu okuplja prijatelje. Dan zaljubljenih Mišković je proveo sa dve plavuše koje su mu pravile društvo u restoranu. Uz sjajne specijalitete i belo vino oni su nekoliko sati razgovarali, a usput su i nazdravljali. Posle ručka Miroslav je otišao u apartman, odakle nije izlazi do večere.

Kao Tomba... Romana

Na Kopaonik je došao i Cecin sin Veljko Ražnatović. I dok njegova majka hvata boju na Tajlandu, on na snegu šeta novu devojku. Veljko nije dugo samovao posle raskida s ćerkom Mila Ðuraškovića Anikom i brzo joj je našao zamenu.

Hvata boju... Dejan Bodiroga

Na sneg je pobegla i Romana Panić. Pevačica je od ranog jutra bila na ski-stazi, a uveče je s društvom posećivala restorane. Ni Dejan Bodiroga nije odoleo Kopaoniku. Slavni košarkaš, koji sad obavlja funkciju potpredsednika Košarkaškog saveza Srbije, s prijateljima je po ceo dan sedeo u bašti ski-centra i sunčao se. Tu je bio i mlađi sin Lepe Brene Viktor Živojinović, koji je došao s drugarima, a u toku nedelje će mu se pridružiti i majka.