Foto: Pri Slike

Obradujte sebe

Bolje od svetskog, a naše! MujEn Lux Kopaonik

Ukoliko Vaš odabir smeštaja za zimovanje ove godine bude baš MujEn Lux , sigurno ćemo opravdati vaše poverenje raznolikim sadržajem kojim raspolažemo

Pop kultura
> 12:58h

Kako se zimska sezona bliži kraju, nađite što pre malo slobodnog vremena, i obradujte sebe sa nekoliko dana odmora u apartmanima MujEn Lux. Ukoliko Vaš odabir smeštaja za zimovanje ove godine bude baš MujEn Lux , sigurno ćemo opravdati vaše poverenje raznolikim sadržajem kojim raspolažemo. Smešteni na samo par kilometara od centra, svojim gostima nudimo mogućnost besplatnog prevoza u nekoliko različitih termina do centra i nazad, pa vama preostaje samo da se opustite i uživate svakodnevno u zimskim aktivnostima koje Kopaonik nudi.

Sam objekat, moderno uređen u orijentalnom stilu, pruža mnogo više od klasičnog apartmanskog smeštaja. Pored udobnih apratmana, gde ćete se uz funkcionalni nameštaj i mogućnost korišćenja čajne kuhinje da se osećate kao kod kuće, u ponudi MujEn Luxa naćićete takođe i restoran, kao i wellness centar. U prostranom restoranu, sa oko 120 raspoloživih mesta, koji odiše duhom orijenta kroz svaki detalj enterijera, pored ukusnih kulinarskih specijaliteta, koji će zadovoljiti kako vaše čulo ukusa, tako i mirisa, moćićete da uživate i u izuzetnom pogledu, kao dopuni neobičnom i upečatljivom ambijentu. Široka ponuda jela i pića svakako će doprineti vašem užitku.

Posle celodnevnog skijanja, ili šetnji, najbolje ćete se opustiti u wellness i spa centru. Bilo da preferirate saune, ili ipak đakuzi kade sa masažerima, opuštanje na tapidarijumima uz pogled koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim, relaksiranje u parnom kupatilu, različitim vrstama masaža ili uživanje u prostranom bazenu, sadržaj wellnessa i udobna atmosfera koju pruža, sigurno će uspešno zadovoljiti sve vaše želje. Ukoliko poželite, ne samo da kratko boravite u našim apartmanima, već i da postanete ponosan vlasnik nekog od njih, mi vam takođe pružamo i mogućnost, da zahvaljujući takvoj investiciji, dugoročno sebi i svojim najbližima obezbedite boravak u našim apartmanima, ali takođe i eventualno izdavanje istih kroz dalju saradnju sa nama. Radi bližeg upoznavanja sa kompletnom ponudom kojom MujEn Lux apartmani raspolažu, posetite naš sajt www.mujentravel.rs , ali svakako iskustvo koje ćete doživeti prilikom posete MujEn Lux, najbolje će prikazati sliku njegove ponude-zato iskoristite naredni period, i posetite nas-rado ćemo biti vaši domaćini!