Foto: Jutjub

Sve je snimila kamera

(VIDEO) URNEBESNO Čovek satarom "hakovao" bankomat nakon što mu je progutao karticu

Čovek koji je satarom "napao" bankomat, pa ga razneo u paramparčad rekao je policiji da je "samo pokušavao da dođe do svoje kartice".

Ludi svet
> 00:00h

Slomljenog srca, Zhu Xiao je utapao tugu u alkoholu, nakon što ga je napustila devojka, a onda mu je mašina progutala karticu kada je pokušao da podigne još novca.

Besan što nije u mogućnosti da nastavi da pije, bukvalno je raskopao bankomat u očajničkom pokušaju da vrati karticu.

Neverovatni snimak prikazuje kako Zhu (38)prilazi mašini sat i po posle ponoći i postavlja papir na mesto gde veruje da se nalazi ugrađena kamera.

jutjub

Ali u pijanstvu ne shvata da ga snima još jedna kamera koja je smeštena iznad bankomata.

Prvo uzima šrafciger iz džepa i pokušava da rastavi mašinu, posle čega vadi sataru iz jakne, kojom nastavlja s pokušajima da je otvori.

Nakon što je uspeo da skloni gornji deo, koristi klješta da pokuša da otvori dalje, a onda satarom načisto "hakuje" bankomat.

Gotovo sat vremena kasnije, vidi se kako golim rukama prespaja žice kako bi došao do toliko željene kartice.

http://www.youtube.com/watch?v=92lD5zZlMXo

Nakon što ga je policija identifikovala na osnovu snimka, priznao je da je samo želeo da uzme svoju karticu, ne i da opljačka bankomat.

- Pregledali smo snimak i ispostavilo se da je to istina, rekao je izvor iz policije, koji je dodao da će Zhu morati da nadoknadi 7. 000 funti materijalne štete koju je prouzrokovao.