Foto: Slađana Stojanović

U blizni Brodogrаdilištа u Novom Sаdu

SUMNJIVA SMRT: Mrtav muškarac pronađen s ranom na slepoočnici!

Telo je pronаđeno pored belog „аudijа“ beogrаdskih registаrskih oznаkа kojim se, kаko se pretpostvаljа dovezаo nа to mesto. Nа vozilu su bilа upаljenа svetlа, dok je motor radio

Crna Hronika
> 00:00h
FOTO: Slađana Stojanović
FOTO: Slađana Stojanović
FOTO: Slađana Stojanović

NOVI SAD - Bojan Milović (36) iz Kotora pronađen je mrtav sinoć na Ribarcu, nedaleko od Brodogradilišta. Na njegovoj slepoočnici bila je vidljiva rana i najverovatnije je izvršio samoubistvo.

- Milovićev automobil „audi“ bele boje, beogradskih registarskih tablica, bio je na parkingu Brodogradilišta. Auto je radio i bila su mu uključena svetla, a nekoliko metara dalje ležao je Bojan. Pored njega je pronađen pištolj manjeg kalibra „bereta“ - kaže izvor Kurira.

Milović je izvesno vreme živeo u Beogradu i Novom Sadu i bio je strastveni ljubitelj sporta, što se vidi i po njegovim fotografijama na Fejsbuku, na kojima je u društvu Vanje Udovičića, Danila Ikodinovića, Dejana Savića... Nije bio poznat policiji, a donedavno je imao sopstveni biznis u Kotoru. Milovićevo telo preneto je u Institut za sudsku medicinu na obdukciju, nakon čega će se znati tačan uzrok smrti. (S. S.)