Foto: Reuters

Na luks odmoru

BAHANALIJE ĆATA 2: Saradnik Kori Udovički ludovao u Vegasu i na Havajima!

Aleksandar Marković, službenik u Ministarstvu za državnu upravu, sklopio brak u Gradu greha, i to u helikopteru, pa otišao na medeni mesec na Havaje

Politika
> 06:10h

BEOGRAD - Možda ministri kukaju kako dele teret krize s narodom, ali njihovim ćatama, po svemu sudeći, na polju finansija cvetaju ruže.

Pored petoro službenika Vlade koji su zapalili na Tajland, i saradnik Kori Udovički Aleksandar Marković (35) proveo je odmor, tri nedelje u januaru, u toplijim krajevima - na Havajima. Marković, službenik u Ministarstvu za državnu upravu i lokalnu samoupravu, otputovao je sa devojkom prvo u Las Vegas, gde su se i venčali u helikopteru, a onda su iz Grada greha produžili na Havaje, gde su dočekali Badnji dan i Božić. Ove putešestvije koštaju od oko 5.000 do nekoliko desetina hiljada dolara! Jednom se ženi I dok sa svih strana pozivaju na štednju, Marković ne samo da se ne ustručava od luksuza nego se njime i hvališe unaokolo, pa je tako nekoliko magazina objavilo priču o ovom neobičnom venčanju. U ženskom časopisu Lisa objavljene su i fotografije sa venčanja, te detaljno opisane putešestvije ovog Vladinog službenika. - Odlučili smo da se venčamo u helikopteru, i to noću, jer tada ceo Las Vegas svetli. Od hotela do helidroma dovezli smo se u limuzini, a zatim smo se zajedno s kumovima, matičarem i fotografom udobno smestili i poleteli - kazala je Marija, Markovićeva supruga, za Lisu i dodala: - Venčao nas je poznati matičar koji je venčao i Anđelinu Džoli i njenog prvog supruga Bilija Boba Torntona.

Kori Udovički

Po sletanju, vozač limuzine ih je dočekao sa flašom šampanjca i provozao Stripom, glavnom ulicom u Las Vegasu. - Proslavili smo u hotelu „Pariz“, koji je replika Ajfelove kule - kazao je Aleksandar, kao i da su burme na poklon dobili od kume, dok je noćenje u pomenutom hotelu bilo poklon od drugih kumova. Božić na plaži Novu godinu su dočekali u Las Vegasu, Badnji dan i Božić na plaži na Havajima, a Marković je stigao da se pohvali i da je od supruge na poklon dobio vožnju „lamborginijem“ na trkačkoj stazi. Marković, koji je ranije radio u Ministarstvu pravde, juče nije hteo da govori za Kurir, dok su iz Ministarstva za državnu upravu, gde sad radi, poručili da se ne mešaju u privatan život svojih zaposlenih. Posetimo, pre nekoliko dana mediji su brujali o ekskurziji mladih Vladinih službenika u Tajland, gde za desetodnevni odmor treba izdvojiti više od hiljadu evra.