Foto: Kurir

Pravi šou na TV Hepi je zagarantovan

(VIDEO) SEKS U NAJAVI: Ava i Jelena Golubović ulaze u Parove

S obzirom na to da obe imaju iskustva s ovakvim šou-programima, njima nije problem da ih kamere snimaju 24 sata

Stars
> 04:06h

Ava Karabatić i Jelena Golubović u pregovorima su za učešće u rijalitiju „Parovi“, koji će uskoro početi da se emituje na TV Hepi. S obzirom na to da obe imaju iskustva s ovakvim šou-programima, njima nije problem da ih kamere snimaju 24 sata. Hrvatska starleta bila je presrećna kad je dobila poziv od produkcije, dok se Golubovićeva navodno dvoumi. - Ponosna sam svojim dosadašnjim učešćem u rijalitijima iako mi je pobeda više puta izmakla za dlaku. Znam koliko vredim i zato me ljudi vole jer ne glumim. Ako uđem u „Parove“, idem na pobedu i biće sve ili ništa. Imam svoju cenu u životu, zato i uspevam - rekla je Ava za Kurir. Jelena Golubović ostala je nedostupna za komentar.

Ava Karabatić učestvovala je u Velikom bratu, gde je imala seks sa Urošem Ćertićem, a već prve večeri hrvatska starleta se skinula pod tušem i pokazala čime raspolaže.

http://www.youtube.com/watch?v=GkPO9psBQEY
I rediteljka Jelena Golubović je bila veoma aktivna na imanju u Lisovićima gde je pred kamerama imala seks sa Čupom Kalačem, za kojeg se posle i udala.
http://www.youtube.com/watch?v=IDwPNYiyRy0
(M. D/EPK)