Foto: Profimedia

Prirodna lepotica

(FOTO) ONA STARI UNAZAD: Hali Beri uskoro puni 50 godina, a izgleda kao devojčica

Prirodno je stariti i ma koliko kozmetička hirurgija bude napredovala, nikada nećete moći da vratite vreme unazad. Svi ćemo jednog dana ostariti, govori Hali

Pop kultura
> 12:36h

Hali Beri uskoro puni 50 godina, ali po njenom izgledu to nikada ne biste pomislili.

Ona se nedavno fotografisala na snimanju serije "Extant" i to u potpuno prirodnom izdanju šetajući između setova, a na njenom izgledu bi joj pozavidele devojke mnogo mlađe od nje.

Hale u ovoj seriji, za koju se prognozira da će biti novi tv hit, igra Moli Vuds, astronautkinju koja nakon svemirske misije ostaje u drugom stanju na misterioznan način. Na snimanju, atraktivna brineta imala je jednostavnu sivu trenerku i crnu majicu, a kasnije se presvukla u kožne pantalone i sivu jaknu.

Foto: Profimedia

Glumica je u nedavnom intervjuu priznala da je razmišljala o plastičnim operacijama, ali da se nikada nije usudila da napravi konkretan potez.

"Lagala bih kada bih rekla da nisam razmišljala o tome. Oko mene ionako svi to rade, a i mnogi mi predlažu da i ja to učinim. Ipak, prirodno je stariti i ma koliko kozmetička hirurgija bude napredovala, nikada nećete moći da vratite vreme unazad. Svi ćemo jednog dana ostariti", ispričala je Hale Beri.

Ipak na pragu šeste decenije Hale i dalje izgleda veoma atraktivno i ponosno ističe svoju blistavu kožu koju između ostalog održava i tako što tokom pilinga koristi vitamin c koji nanosi na lice. Ovaj vitamin utiče na proizvodnju kolagena koji zaustavlja starenje.

Pored zdrave ishrane bez mnogo ugljenih hidrata, glumica praktikuje i svakodnevne treninge koji se sastoje iz kardio vežbi i dizanja tegova.

Foto: Profimedia

(žena)