Foto: Dragan Kadic

Ima samo jedan cilj

HOĆE DA RASKRINKA CUCU: Hasan Dudić ulazi u Parove!

Nije postavljao čak ni pitanje oko honorara, već mu je, kako se ispostavilo, veoma stalo da se pred kamerama nađe sa Ivonom Negovanović Cucom, koju u poslednje vreme vezuju za njegovog kolegu Šabana Šaulića

Stars
> 10:16h

Na poziv produkcije, da uđe u rijaliti šou "Parovi“,koji počinje sa emitovanjem 8.marta, pevač Hasan Dudić, brzo je odgovorio potrvdno.

Nije postavljao čak ni pitanje oko honorara, već mu je, kako se ispostavilo, veoma stalo da se pred kamerama nađe sa Ivonom Negovanović Cucom, koju u poslednje vreme vezuju za njegovog kolegu Šabana Šaulića.

"Nama je bilo zanimljivo i verujemo i gledaocima, da se u rijalitiju "Parovi“ nađe Hasan Dudić, majstor u pravljenju hitova svojim kolegama", kažu u produkciji.

Tokom pregovora, ispostavilo se da ima želju da dokaže da Šaban Šaulić, sa kojim je, dugo godina drug na sceni i privatno, nije kriv u pričama o Cuci i da će se svim silama truditi da ga predstavi u najboljem svetlu, kao i da raskrinka sve čaršijske priče. Brzo smo se dogovorili oko uslova.U prvi mah, u javnosti je prostrujala vest da će Hasan Dudić u rijaliti ući sa Cucom, ali, produkcija, to nije potvrdila.

Foto: Printskrin