Foto: Zorana Jevtic

Intervju, pevač ponosan zbog uspeha

PINKOVA ZVEZDICA Mateja Vukašinović: Želim da budem bolji od Džastina Bibera!

On kaže da će dati sve od sebe da postane slavan pevač, ali i da mu nastavnici ne dozvoljavaju da bude zvezda u školi

Stars
> 00:00h

Mateja Vukašinović (14) od prvog kruga „Pinkovih zvezdica“ važi za jednog od favorita u ovom takmičenju. On je osvojio simpatije publike i žirija, a poslednjim nastupom, kad je uz plesnu grupu izveo hit Džastina Bibera „Bejbe“, dobio je još veći broj obožavalaca. Mateju su proglasili novom tinejdž zvezdom, a mnogi ga nazivaju srpski Džastin Biber. On već ima ozbiljan fan klub „Vukašinovićke“, čiji članovi ga prate na svakom nastupu. Vukašinović u razgovoru za Kurir ističe da se nije uobrazio zbog takmičenja i da će dati sve od sebe da uspe u muzici. - Imao sam samo četiri probe s plesnom grupom Red star, a super smo odradili nastup. Prezadovoljan sam i svaki čas gledam preglede na Jutjubu. Ponosan sam kad vidim da iz minuta u minut ima sve više pregleda.

http://www.youtube.com/watch?v=KsqB_5s2K1U
Misliš li da bi jednog dana mogao da nadmašiš Džastina Bibera? - Ne znam. Ja ću se potruditi pa ćemo videti. Da li je tačno da si poslednji nastup posvetio Pinkovoj zvezdici Tamari Selimović? - Tamari?! Ne bih ništa o tome, ostavićemo to za drugi put. Nemojte sad, to je ipak moja privatnost. Kojim članom žirija si oduševljen? - Najviše cenim mišljenje Leontine Vukomanović pošto mi je ona bila profesorka. U horu Čarolija sam od osme godine. Leontina je odlična, nema joj ravne.
Jesi li zvezda u školi? - Ne, moji drugari se normalno ponašaju prema meni i ja to zahtevam od njih. Ne želim da se ophode prema meni kao da sam ne znam ni ja šta sad... Podržavaju li te nastavnici? - Neki nastavnici su stroži prema meni, a to je i logično zato što ne žele da postanem zvezda u školi.
http://www.youtube.com/watch?v=2dVlXyyBJLY