Foto: Damir Dervisagic

Kurir na dodeli muzičkih nagrada u Banjaluci

Milica Todorović ima guzu za Oskara

Zvezda „Granda“ obeležila manifestaciju svojim nastupom, Milica Pavlović nameštala grudi, dok su Radu Manojlović mučile potpetice

Stars
> 00:00h

U sportskoj dvorani Borik u Banjaluci održana je dodela muzičkih nagrada Oskar, kojoj je prisustvovalo oko šest hiljada ljudi. Manifestaciju koja se organizuje već 18 godina obeležili su provokativni nastupi Milice Todorović, Rade Manojlović i Milice Pavlović.

Pobednica druge sezone „Zvezda Granda“ došla je bez dečka i koreografa Miloša, koji joj je osmislio seksi koreografiju zbog koje su muškarci u publici uzdisali. Ona je plesala u izazovnoj crnoj haljini, a u jednom trenutku je pred svima pokazala zadnjicu. Guza joj je i dalje jedna od najboljih na estradi. Njena imenjakinja Milica Pavlović trudila se da namesti grudi koje su bežale iz korseta, a Radu Manojlović su mučili visoke potpetice i pitanja novinara o dečku Momiru Gajiću. Najveći aplauz dobio je Andrija Milošević, koji je veče proveo u društvu lepih policajki i uz nekoliko čaša piva. Željko Vasić došao je u pratnji supruge, a Nini Badrić društvo je pravio bivši član Kolonije Tomislav Jelić.

Dodeljeno je tridesetak nagrada, a na sceni su se pojavili i Van Gog, Željko Samardžić, Halid Muslimović i mnogi drugi.

Nije došla SELAKOV VRAĆENA SA GRANICE Aca Lukas, Ivana Selakov i Jelena Rozga nisu došli na manifestaciju. Lukas je javio da u Beogradu ima neodložne obaveze, Rozga je svoje odsustvo opravdala visokom temperaturom, a Ivana Selakov je vraćena sa granice jer joj je istekao pasoš.