Foto: Printscreen

Podrška Slovaku

ŠKRTEL JAČI OD ČAK NORISA: Kada u Burger kingu traži big mek, on ga i dobije

Povređeni fudbaler Liverpula dobio je podršku na Enfildu kada je iznošen sa terena

Fudbal
> 15:52h

Fudbaler Liverpula Martin Škrtel povredio se posle desetak minuta utakmice FA kupa sa Blekburnom. Dok je na nosilima iznošen sa Enfild rouda dobio je podršku sa tribina, a navijačima je otpozdravio podizanjem palca. Svi se nadaju da je taj gest slovačkog defanzivca pokazatelj da nije teže povređen.

Istovremeno, u fokus je došao transparent, kojim navijači i inače bodre 30-godišnjeg Škrtela. Njegovi obožavaoci često na utakmice Liverpula dolaze sa sledećom porukom:

"Martin Škrtel je toliko jak da kada u Burger kingu traži big mek, on ga i dobije".

To bi praktično značilo da je Škrtel po snazi u rangu sa Čak Norisom, možda čak i jači... I dobro je što je tako, jer mu je sada snaga potrebna da bi prevazišao povredu.

On se povredio posle skok duela sa Rudijem Gestedom, igračem Blekburna iz Benina. Gested je u tom duelu rukom udario Škrtela u glavu, a defanzivac Liverpula je pao na leđa. Nije bio u nesvesti, sve vreme je držao oči otvorene, pomerao je ruke... Lekarska ekipa je odmah uletela na teren kako bi mu ukazala prvu pomoć. Škrtelu je fiksiran vrat, a zatim je iznet sa terena i odvežen u bolnicu.